Pauzele luuungi si dese…

Personale

Written by:

Am fost urechiat de fratele meu (Rosca Razvan) ca nu mai scriu pe blog si sincer am ramas uimit. Dintre toti s-a gasit tocmai el, din postura de fondator al Clubului Bloggerilor de pe Facebook sa comenteze. Eh, asa ca in prag de sarbatori ma apuc iar sa scriu.Se pare ca relatia mea cu blogul e asemanatoare cu relatia lui Bahmu cu Prigoana. Ba suntem in a relationship ba nu stuntem.

Nu stiu cat o sa tina, cum o sa scriu, cat de des sau despre ce o sa scriu dar stiu ca in ultimul timp am avut destule surse de inspiratie si probabil o sa gasesc si subiecte. Sper sa fie interesante…

Ne vedem … in “articolul urmator” !

P.S. : am ramas umit sa vad ca am pr 5.

12 Replies to “Pauzele luuungi si dese…”

 1. buldy says:

  bine ai revenit, uimeste-ne cu “vorbele tale” inspirate 🙂

 2. Lavinnia says:

  Eu am ramas la pr 4 , dar sincera sa fiu…. si eu sunt cam ca si tine. Am inceput sa scriu foarte foarte rar si sa fiu criticata pana si de parintii mei. Trebuie sa ma apuc iar de treaba … mi-am dezamagit mai bine de 50 % dintre cititori.

 3. Cristi says:

  E, acum ca ai PR5, tre sa scrii constant, ca sa-l pastrezi :))

 4. relansat says:

  Sa imi spui si mie secretul succesului, in privat. Eu am ramas la pr3 de cand ma stiu, cu ceva fluctuatii (pr4), 5 niciodata 🙂

 5. Daniela says:

  Bogdan, am mai postat 2 comentarii prin articole, pai o observatie care am vazuto, e aceea ca nu prea bagi articole la cantitate ci mai mult la calitate, chiar ai un blog reusit. Am intrat intamplator pe site-ul tau si cateva articole mi-au sarit in ochi, deci inseamna ca inca te mai ai. Un mic sfat nu iti pierde increderea !

 6. Pauzele lungi si dese….cheia marilor succese :)).

 7. Laurentiu says:

  Bine ai revenit Bogdan si felicitari si pentru PR, este absolut meritat!

 8. Stiri says:

  E ok sa mai luam cate o pauza. Chiar si masinariile au nevoie de pauze. Daca revenim cu idei si forte noi, e ok.

 9. Dani says:

  Cred ca multi dintre cei care vor backlink-uri se bucura de revenirea ta.

 10. John says:

  Eu am ramas la pr 4 , dar sincera sa fiu…. si eu sunt cam ca si tine. Am inceput sa scriu foarte foarte rar si sa fiu criticata pana si de parintii mei. Trebuie sa ma apuc iar de treaba … mi-am dezamagit mai bine de 50 % dintre cititori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.