Olimpia Cluj Napoca in Champions League

Uncategorized

Written by:

Clujul respira aer de Champions League. Nu este vorba despre CFR sau U ci despre echipa de fotbal feminin Olimpia Cluj Napoca.

Performanta fetelor merita laudata si sustinuta. Este pentru prima data in istoria fotbalului romanesc cand o echpa depaseste faza grupelor. Nici macar echipele din Liga 1 nu se pot mandri cu asa ceva. Totusi fetele au reusit. Ne-au facut mandri ca suntem Romani, site-ul UEFA postand trei zile consecutiv poze cu jucatoarele noastre pe prima pagina.

Ce m-a mirat si mai mult la aceasta echipa este media de varsta 18 ani si 4 luni. Cea mai “varstinca” dintre jucatoare Raluca Sârghe 23 de ani.

In grupele UCL, Olimpia Cluj Napoca a trecut de WFC SFK 2000 Sarajevo (3-1), Gintra Universitetas (5-0) si de Ata?ehir Belediyespor cu scorul de 4-1 ajungand astfel in saisprezecimile competitiei.


Aici va da piept cu “Barcelona” fotbalului feminin Olympique Lyon, posesoarea trofeului si cea mai titrata echipa la ora actuala.

Performantele mari se obtin impotriva echipelor mari asa ca speram ca si de aceasta data echipa noastra sa obtina un rezultat pozitiv. O victorie in meciul tur ar fi mai o performata extraordinara atat pentru fotbalul feminin cat si pentru Romania.

Pe aceasta cale fac un apel catre suporterii clujeni : Miercuri 28.09.2011, de la ora 16.30 umpleti stadionul CFR-ului, Constantin Radulescu si sustineti echipa. Lasati rivalitatile dintre U si CFR si uniti-va pentru o cauza nobila : Olimpia Cluj Napoca. Ar fi pacat sa ratati un asemenea eveniment.

P.S. : Pentru studenti si elevi intrarea este libera, pe baza carnetului de student/elev iar pentru restul persoanelor pretul biletului este de 5 RON.

 

One Reply to “Olimpia Cluj Napoca in Champions League”

  1. Laurentiu says:

    A fost chiar o premiera pentru fotbalul nostru feminin, insa adversarul din Lyon a fost prea puternic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.