Muzica in viata mea

Personale

Written by:

RadioWhisper lanseaza un concurs numit Muzica in viata mea la care m-am gandit sa particip si eu.Premiile oferite sunt foarte tentante, cel putin pentru mine ( un domeniu.ro, mp4 playper canyon, mp3 player sony si altele ).

Muzica, in opinia mea are un rol important in viata noastra.Ganditi-va ce s-ar intampla daca nu ar fi muzica? Nu ne-am mai distra ! Nu am mai dansa ! Filmele ar fi mult mai seci, nu ne-ar induce anumite stari ! si lista poate continua.

Pentru mine, chiar daca o sa vi se para putin haios sa zicem, tot in categoria muzica as incadra si cantecele de leagan in urma carora dormeaaaaaaaaaaaaaaaaam dus.Deci, de mic muzica a avut un rol foarte important in viata mea.

Pe masura ce am crescut am schimbat mai multe genuri de muzica.La inceput – 12, 13 ani – ascultam hip-hop ( era cool sa asculti acest gen : Mafia, Parazitii, La Familia, Codu` Penal s.a. ).Mai tarziu, pe la 15 16 ani am aflat si eu de “muzica de club”.Chiar daca pentru mine atunci se rezuma la super bas si la putina voce, era la moda.Acum am ajuns sa ascult minimal, trance, hip-hop, dance si multe alte genuri dar in principal primele 3.

Imi amintesc acum de clipele din copilarie, cu “Mosule ce tanar esti” ,  Lasa-ma papa la mare semnate Andre sau de piesele celor de la Simplu , 3 Sud Est cu “Amintirile ma chinuiesc… , N&D si multe alte trupe.

Cumparam din piata casete pe care le ascultam pana se rupea banda sau de demagnetizau.Faceam concursuri de karaoke ( cantam la pixuri sau creioane ), dansam, coregrafii si alte prostii ale copilariei.Chiar au fost vremuri foarte frumoase, ce putin pentru mine.

Acum ca lucrurile s-au mai schimbat si au evoluat, au disparut casetele si au aparut mp3 playerele, ipourile sau telefoanele cu mp3.In fiecare zi vezi oameni pe strada cu castile in urechi.

Sincer si eu fac la fel.Indiferent unde merg : facultate, la un prieten, la mall sau in alte parti mai indepartate imi iau ipod-ul si ascult muzica.Parca ma trimite intr-o alta lume, parca timpul trece mult mai usor pe langa tine.

De multe ori am patit sa fiu atat de absorbit de muzica din casti incat nu auzeam pe nimeni langa mine :)) . E destul de urat cand cineva vorbeste cu tine si tu nu zici nimic :p dar…se intampla.

Dupa cum ziceam si la inceput viata fara muzica e seaca.

Indiferent de starea pe care o ai tot timpul gasesti o piesa care sa exprime acele sentimente. Cu ajutorul muzicii poti trece usor peste o stare de indispozitie, poti trece la fel de usor si peste anumite lucruri pe care nu prea ai chef sa le faci.Parca timpul zboara cand asculti muzica.

Ca o concluzie : nu stiu daca pot sa stau o zi fara sa ascult muzica,sunt multe articole pe care le-am scris inspirat fiind de piesele pe care le ascultam si cred ca nu sunt singurul.

Si cum ziceau si cei de la Parazitii Muzica e prima voce !

Ii invit si pe colegii de breasla rebiG, Ginake .

Premiile sunt:
Locul 1:Domeniu .ro
Locul 2:MP4 Player Canyon
Locul 3:MP3 Player Sony
Locul 4:Kit Tastatura + Mouse
Locul 5:Parfum “OK”
Locul 6:Tricou Personalizat

4 Replies to “Muzica in viata mea”

 1. Alina says:

  Succes.
  .-= Alina´s last blog ..Cum… ? =-.

 2. roscabgdn says:

  multumesc

 3. LAvy says:

  Chiar mi-ai adus acuma aminte de Andree , maamaa ce le mai fredonam pe fetele alea , imi faceam 1000 de codite , toate porcariile de clame prin par si tzopaiam prin casa ..

  E placut sa iti aduci aminte de vremurile copilariei .

  Succes la concurs, eu zic ca este un articol reusit .

  Ps : Joci metin de ai zis ”invit colegii de breasla” … ?!
  .-= LAvy´s last blog ..hEHE ! =-.

 4. roscabgdn says:

  Andre, A.S.I.A :)) Simplu …ce vremuri 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.