Mersul pe bicicleta e chiar frumos

Personale

Written by:

De cand am venit acasa, in vacanta, am inceput sa folosesc bicicleta. Pe undeva imi era dor sa ma plimb cu ea. Parca imi aducea aminte de copilarie, de momentele in care ne intreceam cu vecinii, de zilele in care ajungeam acasa julit din cap pana in picioare, de mainile murdare de vaselina si de multe altele…

Cat am fost la Cluj am mai mers cu bicicleta prin parc. Mergeam si le inchiriam doua ore si ne plimbam. Dar parca nu era la fel. Acum ca ma plimb cu ea acasa parca e trasee, aceeasi strada, aceeasi vecini parca am iar 10 ani.

Incet incet, am inceput sa ma obisnuiesc cu bicicleta si sa o folosesc din ce in ce mai mult. Acum parca si mersul pana la magazin (vreo 200 de metri) e mai lejer cu bicicleta.

Ce nu pot sa-mi dau seama e cum de nu am folosit bicicleta pana acum. Doar statea in garaj, plina de praf.

O sa incerc sa-mi fac un program. O plimbare cu bicileta, seara, cred ca ar prinde bine inainte de somn. Voi, va mai dati pe bicileta ?

5 Replies to “Mersul pe bicicleta e chiar frumos”

  1. bibabum says:

    mersul pe bicicleta dauneaza grav bolilor 🙂

  2. Yamasha says:

    Mie imi pare rau ca am facut pana si imi cam scapa, mi-e lene sa ma ocup de ea…asa ca mai repede prefer sa ma duc pe jos la munca..:)

  3. Eeee draga mea bicicleta… De cand am reusit sa ma invat cu ea (dupa multe julituri), am folosito destul de des. Tin minte ca in prima zi in care am inceput sa merg binisor am mers pana in satul vecin la bunica dupa lapte :)). In primul an de facultate vedeam mereu studenti cu bicicleta prin oras, si atunci am decis ca ar fi super tare sa am si eu, asa ca pentru cateva luni am folosito (peurma s-a stricat). Cel mai tare lucru pe care l-am intalnit insa e ca am un coleg de munca care in fiecare zi vine la servici cu bicicleta (doar 16 km).