Kindle Fire HD 7″ – Review

Promo

Written by:

kindle-fire-hd-7Acum o saptamana si ceva am avut placerea sa butonez un Kidle Fire HD 7″Pot sa spun un singur lucru : memorabil.

A fost o experienta noua si placuta in acelasi timp. Am avut ocazia sa butonez si alte tablete dar aceasta mi-a lasat un sentiment mai placut. Pornind de la cele mai mici detalii si terminand cu calitatea.

 

Sincer, nici nu stiu cu ce sa incep.

Nu sunt un as in ale tehnicii, deci nu o sa intru in amanunte legate de acest aspect. Nu de alta dar nu as vrea sa scriu ceva gresit si sa stirbesc din placerea de a naviga pe o asemenea tableta.

 

Am incercat sa o exploatez cat de mult posibil : youtube, filme, muzica, browsing, twitter, facebook, nspe taburi deschise : 0 probleme. Procesorul de 1.2 Ghz dual-core, nu da gres.

 

Daca ar fi sa fac un mic tabel cu puncte forte, puncte slabe, cele forte ar castiga detasat.

 

La puncte forte as putea sa trec : design-ul placut, nimic kitchos, materialele folosite de caltiate (spre deosebire de alte tablete). Navigarea pe cei 7″ disponibili, chiar daca pare putin, e o placere. HD-ul din numele tabletei face toti banii. Cand incepi sa vizionezi un videoclip hd pe youtube iti dai seama ca e ceva ce ti-ai dori sa cumperi. Daca mai pui in calcul calitatea sunetului redat aproape ca ai lasa un eepc pentru o tableta.

 

La minusuri as trece imposibilitatea de a asculta o piesa de pe youtube in timp ce navighezi. In momentul in care vrei sa te uiti la un videoclip, acesta se face full screen nemaiputand parasi fara sa inchizi respectivul clip.

Tot aici as putea sa trec si minusul partii de testing pentru jocuri*. Dar cum va ziceam si mai sus, probabil e de la userul meu facut pe Romania. Cu el nu aveam acces la download-ul jocurilor, aplicatiilor.

*asta a fost un minus mai mult pentru distractia mea.

 

Una peste alta, lasand entuziasmul, daca as avea bani sa-mi cumpar o tableta, un Kidle Fire HD 7″ cu siguranta nu as ezita.

 

P.S. Mai multe detalii tehnice puteti gasi pe site-ul evoMAG.

 

2 Replies to “Kindle Fire HD 7″ – Review”

  1. D-Petre says:

    Am avut si eu ocazia sa ma “joc” cu  Kidle Fire HD 7? si in afara faptului ca e customizata de Amazon nu am avut ce sa-i reprosez. Dar se poate face root si se poate pune un Adroid curat cu toate beneficiile ce decurg din asta.

    P.S. – cred ca n-am mai comentat de cand ai schimbat modulul de comentarii. Imi place ca acum poti formata comentariul

  2. Laurentiu says:

    Mie imi place cum arata si ce ofera insa problema vine din partea evoMag, au preturi cam ridicate 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.