Histoire d’amour – Cap III – I

Histoire d`amour

Written by:

Histoire d'amour - Cap I - IV

Lolita astepta pe banca din fata blocului lui Andrei. Era undeva in jurul orei 21.00. Statea pe bancuta,cu castile in urechi, leganandu-si plictisita picioarele. De fapt, nu era plictisita. Era emotionata. Entuziasmata. Andrei a chemat-o la EL acasa. S-a imbracat in graba si a ajuns aici, in fata blocului. Tigara, ah, binecuvantata tigara i-a usurat asteptarea de sute de ori. A mai ajutat-o sa piarda putin din timpul ce trecea incet, apasator. Dupa ce si-a terminat tigara, nu au trecut nici doua minute, ca Andrei a iesit grabit din bloc.

- Trebuia sa suni la interfon.

- Nu, am vrut sa te scot putin din casa. Sa ne mai plimbam putin.

Ea si-a scos incet castile din urechi si s-a ridicat pisicoasa, imbratisandu-l. El zambea larg in timp ce o imbratisa. Dupa care, i-a prins capul cu mainile si a sarutat-o. Cat ii placea ei cand o prindea astfel pentru a o saruta…Doamne, cat ii placea… Ii placea atitudinea lui, palmele lui pe fata ei, mirosul lui, felul in care se apropia de fata ei, apoi sarutul… Sarutul era un strop de magie. Buzele lui moi si calde apasandu-le pe ale ei, ritmul in care respira… Iar ea…ea se pierdea total. Mainile ii cadeau pe langa corp si era total neputincioasa.
Dupa sarutul mult mult ravnit, ea se trage brusc din fata lui.

- Hai sa ne plimbam putin.
- Hai.

4 Replies to “Histoire d’amour – Cap III – I”

 1. http://programdemodificatpoze.info/ link exchange ? Daca da ma poti trece – Program de modificat poze si apoi sa lasi un comentariu cum sa te trec. Ms . O zi buna

 2. bibabum says:

  frate astea le scri tu?
  .-= bibabum a scris ultima data : ..inteligen?? artificial? =-.

 3. roscabgdn says:

  @bibabum : nu nu, toata seria este scrisa de Spirit Nightwing 😀

 4. Larri. says:

  Si ce crezi,imi place ! :*
  .-= Larri. a scris ultima data : ..Ploua =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.