Gradina lu` Udrea…

Evenimente

Written by:

“Explore the Carpathian garden”

– noul slogan turistic al Romaniei

Mie sincer mi se pare cel mai bun, cred ca s-au chinuit destul de mult, cei mai intelepti oameni din stat au pus neuron de la neuron pana au gasit acest extraodrinar, mirific, perfect slogan. De ce va spun asta ? Din foaaarte multe motive, dar o sa va enumar doar doua  dintre ele care mi se par mie mai interesante :

1. gradina ziceti, nu ? Mi se pare foarte corect pentru ca, la bunica la tara in gradina nu avea asfalt, erau doar straturile si santulele mici dintre straturi pe care mergeai sa uzi legumele. Asemanarea este izbitoare drumurile noastre : santuri pe care mergi sa uzi degetele de la mana cand numeri banii dati pe piese, revizii s.a.m.d.

2. sa exploram !!! Sincer la ce sosele avem se poate numi o expeditie un drum mai lung de 2 kilometri si asta sa fiu indulgent.

Bun..cam atat despre slogan. De logo nici nu vreau sa va mai zic. Romanu in general stie sa faca tot, nu degeaba se aude vorba ca romanu` se descurca oriunde ar merge. Pe vremuri de criza, masuri de criza nu? Asa circula o duma pe la noi prin zona. Daaaaaaaaaaar pana sa o pui in practica mai este, plus ca…stiti dumneavoastra, criza eh…poate la voi…

Despre logo citeam astazi pe HotNews ca ar fi copiat…cica seamana cu o campanie britanica Change Transport . Parerea mea? Nu seamana…ce Dumnezeu nu vedeti bine ? In logoul respectiv s-au investit o gramada de bani, veniti din fonduri europene, chiar credeti ca firma care s-a ocupat de toata chestia asta ar face un logo care sa aduca cu logoul Romaniei ? Pff aberatii… ( mai multe detalii gasiti pe Piticu.Ro )

Green-Leaf-Logologo-turism-romania

In concluzie : halal conducatori, halal turism, halal tara. Daca si logoul care ar trebui sa atraga turistii la noi in tara e o copie…la fel si tanti Udrea e o copie proasta a unui ministru al turismului. Ne pare rau.

Si acum toti in cor :

Ru-Si-Ni-Ca  Ru-Si-Ni-Ca Ru-Si-Ni-Ca Ru-Si-Ni-Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

P.S. : acest articol este cat se poate de serios. Glumele le-a facut doamna Udrea cu turismul ei…

7 Replies to “Gradina lu` Udrea…”

 1. zozo says:

  Vezi titlul!!!

  Poate vor sa ne exploreze pasunile…
  .-= zozo´s last blog ..¿¿¿ =-.

 2. roscabgdn says:

  @zozo : multumesc…n-am observat 😛

 3. roxy says:

  tara se duce de rapa si astea ne mai lipsea:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.