Google + are chestii faine

Internet

Written by:

In ultima vreme tot primesc mailuri : x added you on Google+. Incet, incet lumea migreaza spre g+. Avantajul pe care il au bloggerii folosind aceasta retea de socializare am inteles-o citind un articol semnat Arhi.

Ma gandeam de ce totusi restul persoanelor merg si pe G+ avand in vedere ca nu prea e “populat”  sau popular mai bine zis printre oamenii de rand de pe facebook. Ei bine, acum am gasit si niste raspunsuri. Google plus incepe sa adauge chestii tari :

1. Pentru cei pasionati de bucatarie si de arta culinara au introdus Cooking Classes. Mie sincer mi se pare destul de interesant si de practic acest feature. Probabil o sa necesite ceva timp pana o sa prinda, dar cu siguranta o sa isi atinga targetul. Din ce am observat pe site, puteti downloada filmuletele in care sunt prezentate retetele.Mai multe detalii aici.

2.Jocurile : Cu astea sigur o sa dea lovitura. Cunosc o sumedenie de persoane care se joaca in prostie pe facebook jocurile de la zynga. Pana la urma, le-au introdus si cei de la G+. Chiar daca la inceput am auzit persoane spunand : numa bine pe G+ ca nu o sa tot primesc requesturi de la farmville,cityville si nu mai stiu ce jocuri. Se pare ca nu ati scapat. Mai multe detalii aici.

3.Sharuieste cartile favorite prin intermediul Google Books. Si acest feature mi se pare destul de interesant avand in vedre multitudinea de carti de pe Google books. Cu siguranta o sa gasiti materialele de care aveti nevoie. Detalii pe blogul oficial google

9 Replies to “Google + are chestii faine”

 1. Paul says:

  se pare ca G+ incepe sa arate tot mai bine :>

  • roscabgdn says:

   incepe sa adauge chestii pe care le are si fb-ul. Asta nu stiu daca e tot mai bine. Vroiam ceva super diferit de facebook. La inceput a fost, acum a pierdut in ochii multora prin jocuri.

 2. Yamasha says:

  o sa fie cea mai tare retea de socializare 🙂

 3. Bogdan says:

  o strica cu jocurile si toate prostiile astea

 4. MrClaudyu says:

  Mi-am facut su eu cont acum cateva zile. Inca n-a apucat sa descopar jocurile si celelalte.

 5. Petre says:

  pe facebook am blocat jocurile … pe G+ nici macar nu le-am vazut dar nici n-o sa le caut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.