Filmele romanesti….

EvenimenteFilme

Written by:

filmeOricum nu ne prea bucuram de filmele romanesti, ba mai mult, unul dintre cele mai recente filme romanesti semnat de Bobby Paunescu naste controverse.

Filmul,Francesca, proaspat prezentat la Festivalul de film de la Venetia, a fost interzis de reteaua de cinematografe datorita  replicilor din film.Acestea faceau referire la deputata Alessandra Mussolini nepoata fostului dictator fascist Benito Mussolini , ?i primarul Veronei, Flavio Tosi.

Nu ai auzit-o pe acea tarfa de Mussolini, care-i vrea morti pe totii romanii?/ Non hai sentito quella puttana della Mussolini che vuole morti tutti i romeni?” si, de asemenea “acel idiot de primar al Veronei/sindaco di Verona di merda”.

sursa : mediafax

Pana la urma o publicitate gratuita adusa filmului…la noi se poarta.Daca altfel nu putem iesi in evidenta, prin filmele de foarte buna calitate ( cu exceptia catorva filme putine la numar ), iesim printr-un scandal.

Am mai urmarit filme romanesti printre care 4 luni 3 saptamani si 2 zile, Weekend cu mama, si mi s-au parut foarte bune.Sper ca cinematografia romaneasca sa fie pe o panta ascendenta si sa avem parte numai de filme bune si daca se poate fara scandaluri…

Daca am uitat ceva filme bune romanesti va rog sa mi le reamintiti.

One Reply to “Filmele romanesti….”

  1. vlad says:

    dar de filme gen Ursul, Nasa, ce zici ?

    Filme mai noi romanesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.