FanFest 2011 – Lupta continua Rosia Montana!

Evenimente

Written by:

FanFest 2011

Ca tot omu, intr-o dimineata de sambata, ma asez la masa cu cafeluta in fata si ma pun sa imi citesc mailul. Citind acolo, una alta am gasit un mail de la Mihai Hendea – Comunicat FanFest 2011. Il deschid sa vad ce ii, prima data m-am gandit ca e ceva spam…

Dupa ce am terminat de citit, am zis clar si raspicat : DA ! Vreau sa dau o mana de ajutor si sa promovez pe blogul meu acest eveniment.

FanFest 2011

Cel mai mare festival din Romania organizat in exclusivitate pe baza de voluntariat a ajuns la editia a VI-a. Rosia Montana te asteapta intre 12-14 august sa iei parte la distractie. Ne distram, ne distram dar pe langa asta dam si o mana de ajutor : prezenta ta la acest festival este cel mai frumos mod de a protesta impotriva proiectului de distrugere a acestei zone.

Tururi ghidate, concerte in aer liber (Luna Amara, Sarmalele Reci, Aria Urbana, Alternativ Quartet, Mojo Barells Band, Junetrip, TrupaOM, Maya, Adhoc, Dusty old records, Fierbinteanu), spectacole eveniment, conferinte & workshop-uri toate te asteapta in Rosia Montana. E pacat sa ratezi un asemenea eveniment.

Sincer, deja imi caut cazare si daca mai adun cativa prieteni sper sa plecam. Nu am mai fost niciodata la Rosia Montana dar de data asta sper sa ajung.

Asadar, sper sa ne vedem acolo!!!

P.S. Pentru mai multe informatii si/sau pentru programul complet FanFest 2011 accesati www.fanfest.ro.

2 Replies to “FanFest 2011 – Lupta continua Rosia Montana!”

  1. Bucur says:

    cat o sa mai tina si lupta asta impotriva celor care vor sa distruga Rosia Montana?

  2. Sinaia says:

    Treaba cu rosia montana este cu dus si intors. Trebuie sa intelegi amandoua tabere, dar tind sa cred ca e nevoie sa scoatem acel aur de-acolo si sa ne folosim de el. Pe de alta parte nu ma incanta ideea ca politicienii sa fure din el, nu ar fi prea corect pentru noi, poporul romanesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.