Facebook vs Linkedin [INFOGRAPHIC]

InfographicsSocial Media

Written by:

Acum ceva vreme va prezentam Twitter vs. Facebook si Facebook vs. Google+.Azi e randul unui nou duel intre doi giganti ai social media si anume Facebook si Linkedin. O sa ziceti ca toata lumea isi masoara fortele cu Facebook. Se pare ca asa este.


sursa: visual.ly

5 Replies to “Facebook vs Linkedin [INFOGRAPHIC]”

 1. Eugen says:

  Ar trebui sa se defineasca ce inseamna “active user”. Pentru c? mi se pare c? în cazul facebook face mai multe afisari ca în cazul linkedin.

 2. Ben says:

  Linkedin e mai prof,i mai mult pentru afaceri, angajati relatii profesionale pe cand facebook e pt oricine.. daca as vrea sa promovez o afacere cu doemniu de activitate restrans si nisa nu o reprezinta tinerii sau cei cu venituri medii as merge mai mult pe linkedin daca o ceva general cu public tinta cu varsta mica(gen bijuteri sau accesorii ) as merge pe facebook. Asta daca doresti in primul rand sa castigi ceva de pe urma unui trend/ oportunitate nu sa cheltuiesti. Baietii destepti produc (se situeaza in zona celor care au de castigat) iar ceilati consuma.

 3. Intr-adevar FB-ul e pentru oricine, iar LinkedIn mai mult pentru afaceristi asa cum a zis si Ben.

 4. Eu zic ca e bine sa le ai pe amandoua, un cont pentru prieteni (FB) si unul pentru afaceri(Linkedin).

 5. Viridis says:

  Daca intelegi rolul Facebook-ului,si al Linkedin-ului,le folosesti pe amandoa,pentru ca fiecare are rolul lui bine stabilit,si de unde ai numai de castigat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.