Emotii prelungite

Personale

Written by:

clockA inceput si scoala, emotii pentru elevii de clasa intai, clasa a V-a si clasa a IX-a au inceput si studentii.Azi trebuie sa se afiseze (conform celor spuse la secretariat) repartizarea studentilor in camine la Facultatea de Matematica si Informatica Babes-Bolyai Cluj Napoca .

Si de ce zic emotii ? toti vrem sa stim unde o sa stam anul acesta, daca suntem sau nu nevoiti sa punem mana pe telefoane sa ne cautam chirii,gazde si asa mai departe.Toate bune si frumoase pana aici.

Cand sa intru pe site sa vad rezultatele si sa inchei calvarul asteptarii ….SITE-ul ESTE DOWN :(( si uite asa dragii mei colegi mai avem de asteptat pana remediaza problemele cu serverul.Deci asteptarea continua,emotiile se prelungesc.

Acum mi-e ciuda ca nu am scris undeva un numar de telefon de la secretariat sa pot sa sun si sa ii intreb.Tot timpul luam numarul de pe site.Ce va rog, daca stiti cumva un numar de la secretariat lasat un comentariu sa pot suna si eu ;))

One Reply to “Emotii prelungite”

  1. asa faina a fost asteptarea asta si pentru mine, mai ales ca tocmai cand eram la granita sa trec in ungaria (mergeam spre italia) ma sunat varstnica :)) =)) la care stateam in anu precedent sa imi zica ca la ea nu mai pot sta ca nu ma mai place :)) (chestii despre igiena, si pastrarea curateniei). Toata speranta era in cererea aia de camin lasata la facultate. Partea faina e ca nu m-am stresat si mi-am vazut de excursia mea :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.