E ok baaa….

Personale

Written by:

Poate-s cam acid si reactionez la cald, dar unul dintre lucrurile pe care nu le suport sunt persoanele cu doua fete. Persoanele care te lauda cand cand sunt fata in fata cu tine dar cand sunt prin alte medii, in alte imprejurari iti baga cutitu-n coasta.

Nu am sa inteleg niciodata aceasta atitudine. Omule, daca iti place, foarte bine, daca nu, nu ai decat sa ma injuri sa faci ce vrei, chiar nu imi pasa atat timp cat esti corect cu mine. Adica nu apari, ma tzuci in dos ca sa pari de treaba si apoi ca un neica nimeni lingi unde ai scuipat. In acest caz, sa fiu de treaba cu tine, tot ce pot sa-ti fac e sa-ti cumpar o lamaie, sa mai schimbi si tu gustul…

Prin urmare si-asa deci, pentru voi, cei cu n-spe personalitati : am tot incercat, sincer nu pot sa va plac….

15 Replies to “E ok baaa….”

 1. Carmen says:

  bine ai zis-o ! problema este insa ca genul asta de oameni nu se poate abtine de la modul asta de “socializare” duala, atat cu tine cat si cu cei pe care tu nu-i placi. am intalnit si eu in timp destui lingai. cea mai buna modalitate de a-i indeparta a fost sa ii ignor. si cred ca a functionat.

 2. Alina says:

  Dar unde scrie ca trebuie sa te placa toata lumea? Este absolut imposibil acest lucru asa ca nu vad de ce te stresezi atat 🙂

 3. Slava Domnului ca suntem diferiti, Bogdane! Nu trebuie sa punem la suflet toate lucrurile care-s menite a ne supara in mod direct.

 4. Ai perfecta dreptate.Nu trebuie sa te placa toata lumea,insa macar sa fie sincere.Presupun ca acele persoane au un scop ascuns ptr ca altfel nu vad cum ar accepta si ar aproba ceva ce nu le place.

 5. nici eu nu plac asemenea oameni infecti

 6. Laurentiu says:

  Daca am lua in seama ce zic toti …, ar insemna sa ne pierdem calmul si in al doilea rand timpul, deci nu se merita!

 7. Calivita says:

  Dar poti sta indifent, fara sa iei in seama nimic? Inseamna ca e si asta o problema, de superficialitate poate!
  Si eu am o problema cu acesti oameni cu fete multiple. Cand fac parte din exterior ii oclosesc, ii evit…insa cand fac parte dintre cei veshic prezenti in viata mea….ma tulbura de nu ma vad de nervi

 8. Intradevar…astfel de oameni merita sa fie inlaturati din preajma noastra.Fiecare dintre noi avem viermi dintrastia pe langa noi din pacate :(…..

 9. Cristi says:

  Vantul si gura lumii nu pot fi oprite. Cel mai sanatos este sa te detasezi de astfel de personaje, care in timp nu iti fac decat rau.

 10. Tibi says:

  Doua fete, o viata blestemata, asta e parerea mea despre astfel de persoane…

 11. Detectivul says:

  Nush daca exista om care sa suporte “calitatile” tradator si cu 2 fete. Nici cei ce le poarta nu le suporta daca sunt intanlite la alte persoane.

 12. asta face diferenta intre un prieten adevarat si unul fals.
  Cine iti este prieten iti spune in fata ce il deranjeaza nu se duce si te vorbeste pe la spate.

 13. Florin says:

  Peste tot d?m de astfel de oameni. Ei vor s? prtind? c? î?i sunt prieteni, s? profite de tine dar pe la spate vorbesc vrute ?i nevrute. Dar ce s?-i faci, nu ?tii din prima cu cine ai de-a face!

 14. Cornel says:

  ignora-i si gata, nu mai pune la suflet

 15. Ionut says:

  Adevarul este ca nu esti singura persoana care se ‘confrunta’ cu astfel de probleme…Si pana la urma, nu trebuie sa te placa toti..mie mi-e de ajuns ca prietenii-mi sunt aproape 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.