Drumurile noastre toate…

MaramuresPersonale

Written by:

Drumurile noastre toate…

Se vor asfalta vreodata ❓

Drumurile si benzina

Asigurarea…..si masina 🙁

Si acum sa va explic de ce am inceput asa.Ieri am fost plecat pana la Baia Mare, la aproximativ 120 de km de unde stau eu.Peisajele par foarte ok….dar stiti cum e nu poti sa mergi ( conduci ) tot timpul cu capu sus… din pacate trebuie sa te mai uiti si la drum.Oricum nu prea ai ce sa vezi….gropi peste gropi.Incerci sa ocolesti o groapa mai mica..iei doua gropi mai mari.

Oare la noi cand o sa fie bine ? sa poti sa iti pui cafeaua pe bord fara nici un stres, fara grija ca la primul viraj cafeaua iti sare prietenoasa in brate? Siner eu nu prea am sperante….cel putin nu la noi in Maramures.

4 Replies to “Drumurile noastre toate…”

 1. dany says:

  asa e peste tot bogdane.. nu doar la tine in maramu.. ;)) 🙄

 2. roscabgdn says:

  sincer in moldova era muuuult mai bun drumul si in plus in fiecare an cand merg drumurile sunt in constructii ( in sensul bun ) …

 3. milanezu1001 says:

  ti se pare tinere, de fapt gropile alea fac parte din tezaurul cultural al maramuresului. sunt acolo de decor. daca te concentrezi mai bine ai sa observi ca de fapt exista o imbinare perfecta intre gropi si marginea drumului. Necesita doar putina concentrare. Ia incearca odata, lasa volanul din mana, apasa acceleratia ca sa fi sigur ca masina nu se opreste si pentru cateva minute, nu multe( 5-6 acolo), priveste in jur si lasa drumul. Uita-te in stanga, uita-te in dreapta, uita-te in spate, in jos, peste tot, numai in fata nu(ideea e ca pt moment trebuie sa ignori gropile).
  Aaaa…si daca te intrebi cand trebuie sa te opresti din admirat, nu-i stres. Toata chestia asta functioneaza pe un sistem automat.Cand considera ….Pisti… ca e momentul se te opresti din privit, o sa te stopeze el, si o sa opreasca tot.
  And then…. There will be no more holes in the road, no more pain and no more struggle.

 4. roscabgdn says:

  @ milanezu1001 : ce pot sa iti spun…as vrea sa ajung timpurile in care o sa pot si eu sa las volanul pentru 3 4 minute si sa admir peisajul.Din pacate acum e mult prea periculos 🙁 cum ai zis si tu la un moment dat….”se stopeaza tot”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.