Din online in iarba #fotbalcluj – Cupa Presei

BlogosferaEvenimenteSport

Written by:

Echipa bloggerilor clujeni nu se dezminte :  un nou succes in Cupa Presei, o noua cupa.

Chiar daca am castigat la Brasov, am mai participat si la alte turnee demonstrative, parca meciul din finala a fost diferit : a fost prima Cupa a Presei la care am participat. Am inceput greu, 3-3 cu NCN, pe aceasta cale tin sa ii felicit pentru modul in care au jucat. In urmatorul meci, ne-am dezlantuit si am obtinut o victorie clara 10-5 . Din acest moment am inceput sa fim mai linistiti, increzatori in sansele si puterile noastre, a fost meciul care ne-a dat incredere.

Finala am jucat-o tot impotriva baietilor de la NCN, meci greu, stiam asta de la prima confruntare. Aveam emotii, toata lumea vorbea despre “baiatul cu tricou cu A.C. Milan”. Eram satul pana peste cap sa aud asta. Una peste alta, “milanezul” a fost anihilat de Ciulea, fundasul de fier si am scapat de o grija.

La finalul timpului regulamentar scorul era 1-1, mergem la loviturile de departajare. Sincer sa fiu, nu m-am uitat la nici un penalty executat de coechipieri decat a 2-a zi pe youtube, aveam emotii prea mari, in schimb am vazut penalty-ul parat de Calin Ilea.

Ca sa nu o mai lungesc, dupa cum va spuneam, la penalty-uri am fost mai buni, am castigat 4-3. Am ridicat inca o cupa !!!!

Multumim enorm Trend Comunication, Ancada si nu in ultimul rand USAMV Cluj pentru buna desfasurare a acestei cupe. Speram sa participam si anul viitor si sa luam iar cupa. Acum avem ceva de aparat, o sa fim mai montati si mai curajosi.

Daca tot suntem la capitolul multumiri, trebuie sa le multumesc colegilor de echipa :

Portari : Ilea si Gotiu

Fundasi : Ciulea.ro – alexursa – Tibi Farcash, Bacalu

Mijlocasi : Tudor – emilzice – Bogdan , Tudi, vasilemanu ?i Dan Olteanu @paginadesport

O sa va intrebati unde sunt atacantii, mijlocasii au fost si atacanti in mare masura.
Mai multe puteti citi aici, aici, aici si aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.