Desktop wallpaper

Personale

Written by:

Sa fie o latura a ta. Sa fie ceva ce-ti place foarte mult. Chiar daca desktop-ul meu e atat de “aranjat” incat abia vezi imaginea de pe fundal asta nu ma opreste sa o aleg cu mare atentie.

De ceva vreme, de aproape un an mai exact, am gasit pe smashingmagazine.com sectiunea de wallpapere. In fiecare luna se propun design-uri si se apropa cateva din ele. Aici am gasit un tip, din Rusia, Cheloveche.ru, care face niste design-uri extraordinar de faine. Poate sunt subiectiv, dar de cand am gasit sectiunea in fiecare luna imi aleg pe cel facut de el.

Wallpaperele de luna asta le puteti gasi aici iar designul conceput de CheLoveChe.ru este : Voi, cum va alegeti ? Cat de important este pentru voi o imagine de fundal?

9 Replies to “Desktop wallpaper”

 1. MrSilviu says:

  Legatura imaginii din articol nu este buna 🙂 Iar cu privire la intrebarea adresata … mie imi plac wallpaperele inchise la culoare si cat mai simple … eventual un background negru si un obiect in centru sau niste ochi sau o pereche de bu*i 😀

 2. roscabgdn says:

  @MrSilviu : nu e nici un link pus pe imagine daca la aia te referi. 😀
  Si mie imi plac wallurile minimaliste 😛

 3. Laurentiu says:

  Eu le aleg in functie de stare sau ma rog, perioada. Nu cred ca trebuie sa ma reprezinte, ci sa-mi creeze un confort vizual ok.

 4. Omega Peter says:

  E atat de faina asta cu cu atmosfera de Craciun, cu brad in fata semineului…deja ma folosit-o. Chiar ma bucur ca am dat peste articolul tau 🙂

 5. Gabi says:

  Depinde, mai mult aleg dupa aspect, dar si dupa stare.

 6. roscabgdn says:

  @omega Peter : ma bucur ca ti-a placut 😀
  @Gabi : fiecare si le alege dupa bunul plac. Gusturile nu se discuta 😀

 7. Cosmin says:

  Superbe wallpape-uri, au o gramada si ai de unde sa alegi. 🙂

 8. Cosmin says:

  Atat timp cat nu imi incetineste viteza de procesare a calculatorului, adica poza sau wallpaper-ul sa nu fie de dimensiune prea mare. Wallpaper-ele de pe site sunt dragute.

 9. Foarte frumoase pozele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.