Daca-i gratis e si prost ?

Sport

Written by:

Dupa cum bine ati fost injectati, daca va uitati pe gsp tv, gasca slugilor proaste, conform baietilor de la DinamoMania, gsp-u este singura televiziune de sport transmisa gratuit din Romania. Nha ca v-am facut si reclama…

Deci daca-i gratis e si prost ? Daca e GSP TV,se mai intampla…

N-am nimic cu cei de acolo, ba mai mult le multumesc frumos pentru parteneriatul cu Dinamo si pentru faptul ca o sa promoveze echipele de juniori, tineret s.a.m.d. Pentru asta numai respect!
Daaaar, tot timpu` este un dar, azi cand m-am pus linistit la masa, sa bag si eu la ghiozdan ca tot omu (de obicei cand ma pun la masa dau pe sportro, gsp sau digi), am auzit o super stire :

Tibor Selymes vine azi la GSP Tv sa explice cum a fost dat afara de o (nu mai stiu exact cuvantul folosit si nu as vrea sa mint) femeie dama de companie.

Pentru cine nu stie Tibor Selymes este, adica a fost, antrenorul Astrei Ploiesti si a fost demis dupa o serie de rezultate proaste ale echipei.

Dupa ultima etapa s-a lasat cu scandal.Echipa a jucat la Cluj si se pare ca un jucator de la Astra a plecat in camera de hotel a unei fete. Va dati seama, discutau tactica pentru meciul urmator…

De la demitere la femeia din hotel,daca citesti pe diagonala ajungi la spusele lor, nu ? Tare-s curios cand o sa vina domnu Selymes la emisiune, tot asta o sa fie titlul ? Tibor Selymes, fostul antrenor al Astrei a fost de mis de o dama de companie. ?

L.E. : am vazut iar reclama si am adaugat cuvantul corect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.