Daca as fi pentru o zi…

BlogosferaPersonale

Written by:

Vorbeam ieri cu Katai Robert pe twitter despre cat de frumos ar fi sa poti sa faci “schimb”, pentru o zi, cu un blogger important din online-ul romanesc. [ Sa numim schimbul “In papucii unui blogger” ]

Mi-ar surade ideea si cu siguranta ar fi foarte interesant sa se faca o “campanie” de acest gen. Oricum ca sa poti sa ajungi la “In papucii unui blogger” ar trebui sa meriti acest lucru. Ce trebuie sa faci ? Asta nu pot sa va spun, probabil fiecare blogger si-ar alege “inlocuitorul” pe baza unor criterii foarte bine alese.

Ca sa nu o mai lungesc, daca ar fi sa fiu ales, eu mi-as dori sa fiu in papucii lui Chinezu (sper ca suntem pe acelasi numar…).
De ce? M-a impresionat placut la Social Media Summit Cluj, imi place cum scrie, sa nu mai vorbim de faptul ca e din Baia Mare, deci de la mine din judet.

Daca as putea, as vrea sa fiu intr-o zi si in papucii lui Manafu ! E placut sa iei parte la o sumedenie de evenimente, sa inveti o gramada ce lucruri, sa cunosti oameni extraordinari si la final sa fi apreciat de toti pentru munca si efortul depus.

La final intrebarea zilei : Daca ati putea, voi in papucii cui ati vrea sa fiti ?

One Reply to “Daca as fi pentru o zi…”

  1. Mami says:

    Eu as vrea sa muncesc sa mewrit sa castig si eu aprecierile si faima acelui bloger, dar nu as vrea sa fiu in locul lui, poate si datorita faptului ca detest sa imit pe altii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.