Comunitatea Webmasterilor din Romania CWR

Internet

Written by:

Comunitatea Webmastrilor din Romania Poate nu stiati, sau daca stiati deja, ma simt nevoit sa repet.CWR.Ro (Comunitatea Webmasterilor din Romania) este un forum unde webmasterii discuta liber problemele legate de site-urile lor.
Sincer il recomand, probabil candva, o sa aveti nevoie de ajutor si nici nu stiti de unde sare.
Site-ul este structurat foarte bine, administrat extraordinar.
Prin acest mesaj incerc sa populez forumul, sa cautam daca se poate si alti useri, mai experimentati si din alte domenii care pot sa ajute “bobocii”.
Cu siguranta o sa se creada ca am facut acest demers pe bani.NU, nu este adevarat, va poate confirma adminul de pe site.Scopul acestui post este altul.
Sincer va spun ca in ultima vreme m-am lovit de un val de “webmasteri” (care in afara de faptul ca incearca sa “sparga google”,sa scoata bani peste bani, indiferent prin ce metode : tepe,incalcarea unor reguli) carora nu poti sa le ceri prea multe sfaturi.Tot timpul o sa gaseasca un sfat prin care sa incalci reguli, sau sa ocolesti partea buna.
Poate impreuna o sa reusim sa aducem comunitatea la un alt nivel.La un nivel in care poti sa iti rezolvi problema fara sa te trezesti cu raspunsuri de genu : “Da am auzit si eu” sau “Am avut si eu un prieten care a facut asta si nu a fost bine”.
Sper ca m-am facut inteles si ca mesajul meu o sa ajute comunitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.