#ClujBlogMeet 2015 – impresii

Blogosfera

Written by:

Au trecut vreo 5 ani jumate de cand dau tarcoale acestui blog.Ultimii 2 ani cu pauze, cam mari, cu lupte si cu framatari interioare. M-am tot schimbat si m-am tot sucit. Ba vreau una, ba vreau alta si intr-un final n-am facut nimic. Urat.Rau.Daunator.

Ieri am avut placerea sa particip la #ClujBlogMeet si cu aceasta ocazie mi-am adus aminte de ce am vrut un blog. Scriam chiar in primul articol ca-mi plac intalnirile si priteniile care se leaga intre bloggeri. Prietenii care tin, care se sudeaza in timp. Prieteni care sunt la un click distanta si in viata reala nu doar pe net.

Mi-am dat seama ca am ramas “dator” acestor prieteni, pentru ca  m-au pin-uit pe harta oamenilor din online-ul clujean iar eu n-am oferit nimic in schimb. Motive se gasesc, sunt multe, majoritatea subiective.

Pe viitor o sa incerc sa scriu mai mult, sa ma implic mai mult, sa fiu mai activ.

Trebuie sa ma revansez!

 

3 Replies to “#ClujBlogMeet 2015 – impresii”

  1. Ionut says:

    Adevarul e ca ai dat cam rar pe aici in ultima vreme dar nu e capat de tara, poate o sa ai mai mult timp ca sa publici din nou articole la o frecventa sporita. Cat despre bloggingul la nivelul Clujului, chiar nu stiu foarte multi bloggeri de acolo 🙂

  2. Razvan says:

    Este bine sa ai prieteni buni si pe online si in afara internetului, insa cel mai important lucru este cand prietenii tai chiar contribuie la dezvoltarea ta ca persoana pe plan profesional sau plan privat. Un sfat al unui prieten/ prietena venit la momentul potrivit poate face diferenta.

  3. Ionut says:

    Pacat ca anul asta nu a mai fost organizat. Eu unul nu il gasesc pe nicaieri. Imi facea placere sa citesc despre el, daca nu puteam participa. Nu strica putina experienta in ale bloggingului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.