Chiar atat de greu sa fie ?

Internet

Written by:

In ultima vreme aud tot mai multa lume spunand ca examenul pentru scoala de soferi este extrem de greu. Dar totusi, sa fie atat de greu ?

De obicei esecurile au o cauza. Cand ai picat un examen, indiferent de natura lui, la facultate, la scoala sau chiar si cel pentru permis trebuie sa fie dintr-o anumita cauza. In majoritatea cazurilor raspunsul este : pregatirea, mai bine zis lipsa ei.

Pe vremea mea, acum o iau si eu ca un parinte, acum 3 ani mai exact nu era atat de greu. Da, picau destul de multe persoane ! Dar nu la fel de multe ca acum.

Eu cand am dat testul m-am pregatit destul de bine. Am facut cartea de chestionare de vreo 3 sau 4 ori. L-am luat ca un moemnt important al vietii, ca daca e sa o luam pe aia buna, permisul e foarte important in ziua de azi.

Atunci nu erau atat de multe surse pe internet, unde sa poti sa faci chestionare. Aveam o carte, pe care o rasfoiam zilnic si faceam chestionare. Faceam chestionare chiar si in pauzele de 10 minute de la scoala cu colegii care deja aveau permisul sau invatau si ei pentru ca imi doream foarte mult sa il iau.

Azi, cautand un asemenea site pentru o cunostiinta am dat de auto.receptie.ro. Site-ul mi s-a parut foarte ok. Informatie suficienta, chestionare destule, codul rutier, indicatoare si marcaje, cam tot de ce ai nevoie.

Acum vin si va intreb. Chiar daca acolo, undeva in lumea asta sunt jdemii de site-uri de acest gen, se ighesuie lumea sa faca chestionare sau merg la noroc, pe sistemul : hai ma lasi, ca am facut cu masina sute de kilometri, crezi ca nu ma descurc ?

Pana atunci, viitori posesori de permise, aveti inca o resursa de chestionare auto online : auto.receptie.ro. Bucurati-va si profitati de ea la maxim.

Spor la chestionare si bafta la examen!

P.S. : Voi ce parere aveti, e atat de greu examenul ? Sau e doar o modalitate de a mai diminua neputiinta unora ?

7 Replies to “Chiar atat de greu sa fie ?”

 1. Eugen says:

  Probabil examenul e la fel, dar cantitatea totala de inteligenta disponibila pe planeta este constanta iar populatia se afla in crestere.

 2. Zozo says:

  Eu am dat examenul acum un an si cateva luni si am luat din prima. Ecuatia e simpla, daca inveti serios iei, daca nu, ti se pare greu si nu iei. Si la urma urmei nu toti suntem facuti sa fim soferi…

  • roscabgdn says:

   Si eu le spuneam aceeasi chestie. Multi au dat vina pe calculatoare.
   Eu cand am dat erau chestionarele pe foi nu dadeam pe calculator.

 3. Petre says:

  Lipsa de pregatire … unora li se pare mult prea simplu si nu prea se pregatesc si apoi dau vina pe ghinion.

 4. Calivita says:

  Cam varianta 2…este cea care exprima realitatea. Cunosc persoane care au dat de 5 ori sala ca sa reuseasca si de fiecare data ziceau ca “stiu tot”. Cam greu de explicat, oricum sunt multi care nu sunt in stare si ma intreb cum reusesc sa termine o facultate daca nu pot nici macar sa ia un sg examen destinat “aproape oricui”.

 5. E ca la scoala! Unii invata, altii nu! Unii stiu, iar alti cred ca stiu. Diferenta e ca la scoala, daca nu stii lectia la geografie, nu risti sa omori pe cineva, ca in trafic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.