CFR prinde viteza…

Sport

Written by:

Chiar daca cei de la Caile Ferate Romane au schimbat numele trenurilor (regio, inter regio si nu mai stiu cum), echipa CFR nu a schimbat nimic. Vechile transferuri continua sa confirme in Gruia.
Cand spun vechile transferuri ma refer la arbitrii ca>e continua sa-si faca datoria fata de clubul lor. Nu stiu cat si cum sun platiti, ideea e ca li se merita.

Aseara am asistat la inca o greseala majora. O greseala care pana la urma a influentat rezultatul final. Dar siti voi cum e, si arbitrii e oameni si mai greseste si ei. Nimic de imputat lor. Ii ok baaaaa…

Corner inexistent, faza imediat urmatoare, gol !

NU VREAU SA INCEP DE PE ACUM CU FELICITARILE PENTRU CASTIGAREA CAMPIONATULUI dar daca lucrurile o sa mearga tot in aceasta directie… nu o sa am de ales.

Ma tot gandesc daca mai are rost sa ma stresez cu fotbalul, sa imi fac sperante ca poate echipa mea o sa castiga campionatul. Anul asta numai la FIFAÂ 12 probabil…

9 Replies to “CFR prinde viteza…”

 1. Problema cu arbitrii a fost de la inceput si nu o sa se schimbe prea curand.Footbalul s-a transformat intr-o afacere.

 2. Gabi says:

  Apropo, stii cumva cat e abonamentu la CFR la peluza 2 unde se zareste meciu cat de cat decent?

  Imi ziceau prieteni ca la “U” poti sa iti faci abonament pt tot returu cu 25 ron daca esti student, la peluza din partea somesului.

 3. Adrian says:

  Daca au de unde, pot cumpara meciuri, se pare ca nu o sa scapam prea curand de aceasta coruptie din Romania..

 4. Adi says:

  A ramas spectacolul din Spania, Anglia, Italia..
  Eu nu as lua personal acest sport..m-as bucura doar de spectacol.

 5. Laurentiu says:

  Greseala a fost un mare, chiar foarte mare! Tg Mures s-a prezentat admirabil in Gruia si merita cel putin un punct.

 6. Alinush says:

  Eu am renuntat de mult la fotbalul romanesc ca mi se parea ca-si bat joc de bunul simt mai toti: jucatori, arbitri, patroni, suporteri. Fotbalul e in alta parte, aici e balamuc.

 7. L.Razvan says:

  Bine de mine ca nu am inteles niciodata ce are atat de special acest ”sport”. Exista optiuni nelimitate sa sti fotbalul este doar mai mediatizat iar partea cu ”echipa mea” este doar in mintea noastra, este doar echipa lor a patronilor.

 8. Reduceri says:

  CFR nu a castigat nimic pe merit. De fiecare data cand au pus mana pe un trofeu, arbitrii au avut un rol determinant, din pacate…

 9. andreyk26 says:

  mda pai ce pot sa zic fotbalul a devenit o afacere nu ma este un sport demult asa ca regio sa inter-regio nu conteaza banul sa vina nu e important cine castiga meciul,e important cine castiga banii 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.