Ce oameni…

Personale

Written by:

sunt aia care se aseaza cu tine la masa fara sa ii cunosti si fara sa te intrebe daca se pot aseza?

Si acum sa va explic.Azi am fost plecat din oras cu ceva treaba.Am mers cu masina 60 de kilometri si ca de obicei cand am ajung la destinatie merg la o cafenea sa imi beau cafeaua.Nimic neobisnuit pana aici.Intru, ma pun  la o masa de 3 persoane ( doar masa aceea era libera ) si astept vreo 10 minute.Intre timp cafeneaua s-a aglomerat,era in jur de 1 – 1 jumate, cam pe atunci ies elevii de la scoala.Primesc cafeaua, si stau linistit…ma uit la decor, am mai aruncat un ochi si pe afara ( cam 10 15 minute toata treaba asta ).Eh partea importanta abia acum incepe.In local intra o “doamna” si un “domn” undeva la 40 50 de anisori.Se uita in jur, mesele ocupate.Au vazut ca la masa unde stateam mai erau doua locuri libere.Nu bine ajung in dreptul mesei si tipa : “Aici stam ! “.

M-am uitat la ei 😯 ba fratilor intrebati e liber ? poate mai asteptam pe cineva… “ba fraiere putem sa stam si noi la masa?” cu siguranta nu ziceam nu, nu e genu meu.Si ca si cand nu as fi fost incep sa povesteasca de copii lor plecat in Spania, prin Italia, ce si-au mai cumparat, ce si-au mai facut etc.

Imi termin cafeaua si ma duc sa platesc.Ajung acolo si le spun “Doar cafeaua.Domnul si doamna nu sunt cu mine !” .Se uita aia de la casa la mine ❓ ❗   si ma intreba : “Poi si cum s-au asezat ei de nebuni ?”

Nu stiu daca vi s-a mai intamplat, sau ati mai auzit la altii chestii de genu asta, dar e nasol rau.Va dati seama, stai linistit iti bei cafeaua si apare cineva si spune “Aici stam !” asa pe nashpa.Si plus de asta, daca tot s-au pus la masa cu tine sa te salute sau alte chestii.Neah… cred ca le cer prea mult.

Pe sistemul “Las-o ba ca merge asa” va doresc auditie placuta

Marfar feat tanti Lina – Las-o ba ca merge asa
Asculta mai multe audio Muzica

5 Replies to “Ce oameni…”

 1. skidu. says:

  Mda..am fost si eu azi-dimineata cu niste colegi sa mancam ceva la o patiserie/terasa/cafenea.. in fine, la o masa de langa noi tocmai se pusese un om si astepta pe inca cineva, cand vine o baba si se pune pe scaun langa el. Omu’ a spus ca e ocupat si ca asteapta pe cineva, insa degeaba.. baba s-a facut ca nu aude, iar pana la urma s-a ridicat cel care a stat acolo si a plecat..
  Se mai intampla 🙂
  .-= skidu.´s last blog ..The Final Destination (2009) =-.

 2. roscabgdn says:

  mda…ce sa zic…speram sa fie un caz izolat…:(
  e plina lumea de “ciudati” ca sa nu le spun pe nume

 3. ?i eu am p??ito ?i intr-o pizzerie ( sau cum drak s-o scrie ) , era o masa mare de 6 persoane , 5 locuri erau ocupate , iar pe celalant statea un prieten care plecase la wc ?i avea acolo lasat pe scaun , u vesta , vine un om , navea el treaba , nici nu ne-a intrebat nimica , 40-50 de ani , isi comanda piza si sta acolo , navea el treaba ..

  si il intreaba baiatul ala cand se intoarce , domn. nu va suparati , dar locul este ocupat , sa vezi raspuns : si ce vrei ? sa stau io pe jos ?

  in primul rand daca e agolomerat , sau plina pizzeria , te duci drac la alta ….

 4. Roxy says:

  mai sunt si ciudati pe lumea asta:D
  .-= Roxy´s last blog ..Cine e no1? =-.

 5. roscabgdn says:

  @Roxy : sunt din ce in ce mai multi.
  @Pricop Catalin : pff macar mie nu mi-au zis nimic :))
  Incep sa dau din ce in ce mai multa dreptate “proverbului” “Mama prostilor e mereu gravida”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.