Ce faci fraiere, vrei scandal, vrei sa ne…

Blogosfera

Written by:

Cateodata, navigand pe internet dai de fel si fel de bloguri. Chiar daca subiectul pe care il cautai nu se regaseste in cele scrise acolo, ramai blocat pe articolul respectiv si-l citesti. Eu, de obicei, dupa ce am citit articolul ma mai uit si la comentarii, poate poate mai vad un link interesant sau mai stiu eu ce…

Ei bine, mai nou (poate nu-i o noutate doar mie mi se pare) se poarta scandalurile intre bloggeri. Da, intr-adevar se vinde scandalul maxim. Toata lumea vrea sa stie despre cearta lui virinel cu hormonica sau despre pepe si zavoranca.

Ce nu inteleg, e faptul ca indiferent de cine se cearta mai apar inca vreo 20 de comentarii total pe langa (pro adminul blogului in mare parte), in care toata lumea il injura pe celalalt (vinovatu` de servici).

Acuma vin si intreb, daca tu, pe persoana fizica, n-ai avut treaba cu vinovatu` de ce te apuci sa-ti dai cu parerea? Daca pe tine nu te-a deranjat omu cu nimic, care-i rostul unor comentarii in care sa-l faci pe saracu prost, sclav, analfabet sau mai stiu eu cum ?

Mai mult ca sigur te gandesti ca poate adminul blogului o sa te vada cu alti ochi daca tot i-ai luat partea si o sa ai de castigat. Sincer mie nu mi se pare asa, dar asta-s eu…

Ce vroiam sa spun : si asa nu prea suntem bagati in seama ca o comunitate (blogosfera romaneasca), daca ne mai si certam intre noi… unde o sa ajungem ?

P.S. Titlul articolului este inspirat din RObotzi.

2 Replies to “Ce faci fraiere, vrei scandal, vrei sa ne…”

  1. CoStinel says:

    Poi unii bloggeri promoveaza marca Irinel si Monica :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.