Ce e mic, rosu si cu baterie MARE ?

Internet

Written by:

Cadouri netbook-ul Asus EeePc 1005 PX oferit de tu.ro

Acum ca vin sarbatorile de iarna, Mos Craciun si prietenii sai, cred ca ati invatat poeziile, nu? Sau sunteti inca in perioada de pregatire, repetitii si alte chestii. V-ati gandit cum va imbracati cand vine mosu, nu?

Ei bine, eu, anu asta o sa fentez. Nu invat nici o poezie, nu ma stresez ca o sa vina mosu si nu o sa-i spun nimic. Cu toate astea tot o sa am cadouri.

Cum ? Foarte simplu…

Anul acesta Tu.ro face pe mosu si a inceput in forta. A organizat un concurs pentru bloggeri, marele premiu fiind un netbook Assus EeePc. Fain, nu?

Asa ca inloc sa invat poezii si sa-mi fac probleme daca o sa-i placa mosului sau nu poezia mea, trebuie sa fac o lista cu cadouri, cam ce cadouri si-ar dori sufletelu meu, sau aproape…in fine. Adevarul e ca lista e cam luuuunga dar, o sa ma rezum la cateva cadouri – pentru mine si pentru prietenii mei.

Dupa cum va spuneam m-am gandit la cadouri pentru mine si pentru prietenii mei, asa ca o sa impart lista in doua liste mai mici : pentru mine si pentru prieteni.

Wishlist-ul meu suna cam asa  :

Pentru mine, un tricou Atentie, recipient de bere. Sper ca nu vreti sa va spun de ce am ales tricoul.Stiti voi, parintii mai citesc blogul din cand in cand si… si cred ca e mai bine sa lasam detaliile deoparte.

Pentru prieteni : pentru Chinezu un tricou Rau – Bine – Excelent, pentru Sebi un tricou Trust me i`m a girl, pentru Dani un tricou Legalizati, pentru Kos tricoul Ma Inimioara Femeile iar pentru Alex Ceas desteptator pentru nervi sensibili – sper sa nu mai arunce cu slapi dupa mine cand imi suna telefonul dimineata si nu-l aud.

Pe langa astea mai am un cadou pe  care nu stiu in ce cateogire sa il pun “pentru mine” sau “pentru prieteni”. Este vorba de Slip Tanga din Bombonele – din motive lesne de inteles.

Acum, la final…nu pot sa va spun decat ca ma rog ca acest wishlist sa-mi fie indeplinit.

2 Replies to “Ce e mic, rosu si cu baterie MARE ?”

  1. ioii daca tot zici de tricouri… si eu imi doresc unu… cu UBUNTU :x :”>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.