Caut cuvinte…

Personale

Written by:

viatacuvinte care sa exprime starea mea, felul meu de a fi, de a ma comporta.
Multi dintre noi ar reactiona urat in momentul in care ar fi catalogati drept:

1) ipocriti – De ce spun asta? Pentru ca vreau sa mi se ofere totul, vreau sa fiu respectat, iubit, ascultat dar nu tot timpul fac si eu aceste lucruri. Nu e greu sa stai sa asculti, sa dai un sfat, sa il faci pe cel de langa tine sa creada ca are pe cineva aproape in momentele grele.

2) criminali – la sensul figurat ma refer . De foarte multe ori “omor” timpul unor persoane, timp in care ar putea face cu totul si cu totul altceva dar ei prefera sa il petreaca alaturi de mine si eu… in schimb… nu le ofer nimic.
Omor vise, omor sperante… sunt un criminal.

3) surd,mut,orb – sunt cazuri in care ar trebui sa zici ceva, sa te uiti in ochii persoanei respective si sa ii induci o stare de liniste,confort, cazuri in care ar fi foarte frumos sa stai si sa asculti, sa-l lasi sa se descarce dar nu faci lucrul acesta. De ce? Pana la urma chiar daca nu suntem surzi, orbi, muti toti suferim de aceste handicapuri, la noi – cei sanatosi – acestea fiind mult mai grave, mult mai greu de inteles.

P.S. : Pana la urma e usor sa gasesti niste defecte….

4 Replies to “Caut cuvinte…”

 1. 1.Ipocrit – Spun ipocrit pentru ca cineva ma inerveaza, cineva este prea modeste si pe cineva nu sufar.

  2.Criminali – Sun criminali mai ales celor care comit o crima, dar ma spun si celor care fac un lucru care deobicei nu il fac si nici nu l-au mai facut o data, adica cand spun: “Ma esti criminal, cum ai putut sa faci asa ceva.”

  3.Surd – Folosesc acest cuvant, doar cand vreau sa vorbesc cu cineva si acel cineva nu prea ma intelege si trebuie sa mai repet o data. Mut – Acest cuvant il folosesc mai adesea cand vad pe uni tacuti care nu zic nimic si nu descind atmosfera. Orb – Hmm.. orb nu prea folosesc, mai mult folosesc chior si il adresez unuia care ori nu vrea sa vada ce ii arat eu, ori ii arat si chiar nu vede .. :d .
  .-= Copilu de Lego a scris ultima data : ..Pentru combaterea calduri =-.

 2. bibabum says:

  bai sincer eu m-am schimbat si nu stiu cat o sa mai dureze dar … in principiu nu mai sunt nesimtit, insensibil, indiferent si nu mai abordez stilul flegmatic

  oricum nici acum nu-mi pasa ce crede lumea, adica mi se rupe :))
  .-= bibabum a scris ultima data : ..e ?i p?rerea mea =-.

 3. eMisto.net says:

  ca si bibabum… nu-mi pasa ce zice lumea… doar ca mie nu mi se rupe :))
  .-= eMisto.net a scris ultima data : ..Cum sa realizezi logo-ul Romaniei in photoshop =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.