Catre firmele de catering

Internet

Written by:

Pana sa ajungem sa va gustam mancarea e un proces lung si anevoios.

 

Chiar daca incepe printr-o simpla cautare pe google, catering (in cazul meu) cluj, continuarea este atat de grea si anevoioasa ca-ti vine sa mergi pana la shaormeria din colt sa-ti cumperi de mancare.

 

De ce spun asta? Pentru ca, ca sa ajung sa comand de undeva deschid nspe mii de site-uri de catering. Din cele nspe mii, de 80% din ele sunt dezgustat.Design-ul e naspa rau. Daca design-ul e aiurea, pentru mine, firma respectiva nu inseamna mare lucru. E o firma de coltul blocului. Poate gresesc.Poate face cea mai buna mancare de pe mapamond. Daca mie nu-mi inspira incredere ce sa fac?

 

Daca tot faceti livrari la domiciliu, de ce nu apelati la o firma de design  mine, sa va faca un site?  Un site prezentabil, un site cu ajutorul caruia noi, vizitatorii site-ului sa putem vedea preparatele, meniurile s.a.m.d. Pana la urma, un site care sa va aduca viitori cumparatori.

 

Avand in vedere puterea internetului in zilele noastre chiar nu cred ca e timpul sa va zgarciti la niste bani. Ganditi-va ca acei bani investiti e posibil sa aduca profit destul de mare si intr-un timp scurt. E ca si cum ai avea deschise “reprezentate” in fiecare cartier.

 

Va multumesc pentru intelegere 😉

5 Replies to “Catre firmele de catering”

 1. George says:

  Depinde foarte mult de cine este la carma firmei de catering. Daca este de ceva timp pe piata, exista genul de patroni care vor zice: “Mie imi vin clienti oricum din cunostinte, recomandari, etc. … la ce sa mai bag bani si intr-un site sau sa refac site-ul actual(vechi de 3 -4 ani cu un design anost)?”

 2. roscabgdn says:

  Pentru a creste veniturile. Cu atat mai mult. Daca ai deja clienti inseamna ca ai bani. Eu vorbesc de o prezentare mai buna a produselor pe care le vinzi.

 3. D-Petre says:

  Pai de ce nu faci tu primul pas ?

  Trimite mailuri si povestestele ce poti tu sa le oferi si cat i-ar ajuta un site profesionist etc si etc si apoi vezi care din ei raspund la apel.

  Poate ca ei stiu sa faca mancare buna, stiu sa o livreze dar n-au cunostinte vaste despre internet …

 4. Octavian says:

  Orice firma care se respecta si vrea sa devina altceva fata de ce este trebuie neaparat sa isi faca un mod de reclama. Si cum in ziua de azi internetul e la mare cautare , un site bine pus la punct ii poate aduce un renume si incasari mult mai mari.

 5. Laurentiu says:

  Adevarul e ca livrarea la domiciliu + un site bine pus la punct = LOVE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.