Cand viata e ca un castel de nisip…

Personale

Written by:

castel-de-nisip Am mai scris acum ceva vreme un articol Amintiri din copilarie vs prezent prin care asociam viata de zi cu zi cu jocurile din copilarie, mai exact construirea unui castel de nisip. Ei bine, atunci castelul s-a daramat, a venit valul si l-a luat.

Intre timp am incercat sa construiesc alt castel mai frumos, mai mare, mai impunator.Inceputul a fost foarte ok, constructia decurgea bine, “eram in grafic” dar, tot timpu` trebuie sa existe un dar, din cauza unei prostii s-a dus rezistenta castelului si s-a daramat. De data asta nu a fost “valul” care a luat castelul ci un inginerul care a preluat lucrarea si care a gresit.

Acum revenind, mi-am dat seama ca dupa primul incident,cel cu valul, nu am invatat mai nimic. Construiesc cu acelasi entuziasm, incepe sa imi placa castelul facut dar la final daca nu e valul, sunt eu cel care face greseala si se strica totul. Chiar daca dupa ceva timp iti dai seama ca ai gresit si ca puteai sa faci mai bine fapta deja e consumata. Tot ce iti ramane de facut e sa accepti ca ai gresit si sa incerci ca data viitoare  sa nu mai repeti greselile.

8 Replies to “Cand viata e ca un castel de nisip…”

 1. Roxy says:

  jocurile copilariei..ce frumoase erau:P:)
  .-= Roxy´s last blog ..Voteaza-ma la Roblogfest ! =-.

 2. roscabgdn says:

  chiar erau frumoase 😛 ce vremuri…

 3. indiank says:

  cu cine ai mai incercat? 😛
  ideea e sa fii tu, sa fii apreciat pentru ceea ce esti; esti o persoana extraordinara,dar sa mai fii si atent cu persoana de langa tine

 4. roscabgdn says:

  @indiank multumesc
  incerc dar se pare ca nu prea imi iese…un capitol deficitar pentru mine din pacate:(

 5. Madalina says:

  Foarte frumos articolul.:)
  .-= Madalina´s last blog ..Traditii diferite =-.

 6. roscabgdn says:

  @Madalina multumesc

 7. Liviu says:

  Atat timp cat incercam sa fim mai buni mergem inainte.

 8. Calivita says:

  Viata ca un castel de nisip…imi inspira ceva…poate o melodie sau poate un citat celebru sau o poezie! Semnificatiile sunt multimple! Primul meu gand a fost undeva departe la jocurile din copilarie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.