+1 pentru traseele favorite

Internet

Written by:

Ieri Google a integrat butonul +1 in Google Maps. Adaugarea acestuia aduce o imbunatatire considerabila serviciului GMaps.

Cu ajutorul butonului, poti face publica o ruta pe care tu o consideri foarte utila.De asemenea eventualele persoane care vor sa parcurga acelasi traseu vor avea posibilitatea sa gaseasca ruta creata de tine. In cazul in care acestia considera ca ruta este foarte buna si vor sa iti multumeasca pot face acest lucru printr-un simplu click pe butonul +1.

Mi se pare foarte tare chestia asta. Avand in vedere drumurile din Romania si cate telefoane dai inainte sa pleci undeva sa vezi, e spart drumu p-acolo, e in reparatii sau mai stiu eu ce alte chestii.

Mai mult decat atat, Google incearca sa aduca si o latura de “socializare” in cadrul Google Maps.Acum persoanele ce folosesc Google Maps pot interactiona mult mai usor.

Daca pana acum foloseai acest serviciu pentru tine, te uitati cati  kilometri sunt intre doua localitati, cautai o ruta mai scurta si cam atat. Acum ai posibilitatea sa imparti cu restul lumii traseele pe care le-ai gasit.
Poti sa-ti creezi propriile trasee in care sa adaugi obiective turistice, restaurante, baruri sau alte popasuri si lucruri interesante care pot aparea pe drum la un moment dat. Dupa ce ai facut acest lucru, ai posibilitatea sa sheruiesti cu alte persoane.

Hai ca-s tari astia de la Google

sursa : google-latlong.blogspot.com

4 Replies to “+1 pentru traseele favorite”

  1. Yamasha says:

    hmm…o sa apara trasee pline de gropi cu +1…

  2. Intradevar se vor sheruii doar durmurile bune si foarte bune.
    Nu prea ii vad asa mare importanta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.