Bulaaaaan da`eu cu cine votez?

BlogosferaFunny

Written by:

Cu PANTERA ROZ !!!

Am primit o leapsa de la Roxy – campania electorala.

Nu prea ma impac cu politica dar totusi o sa ma duc la vot. Eu am un fix cu votul si incerc sa imi  conving prietenii si

apropiatii sa mearga la vot. Gandeste-te ca au murit oameni, mii de oameni ca noi sa putem sa ne alegem soarta, ca noi sa putem trai mai bine. Nu mi se pare corect ca noi sa dam cu picioru acestei ocazii.

Partea proasta in toata harababura asta : lumea nu merge la vot dar totusi comenteaza de x sau y ca nu sunt buni, ca nu-si apara interesul si alte chestii. Cu ce drept ? Nu ai votat taci si rabda !!

Inca o chestie pentru care eu as merge la vot : gandeste-te ca in momentul in care tu nu te prezinti la vot, votul tau ramane alb iar cei mai “destepti” oameni ai tarii il vor folosi in interesul lor ! pe scurt cu cat sunt mai multe voturi albe cu atat mai bine pentru ei !!! FRAUDA e la locul ei.

Oricum ce v-am spus eu nu e nimic nou, si chiar daca te gandesti ca votul tau nu conteaza, gandeste-te ca sunt sute de mii de oameni care gandesc la fel si ….se aduna.

Ok! sa terminam cu prostiile sa trecem la treburi mai serioase.

Mitza incearca sa lanseze un nou candidat pentru presedentie : Pantera Roz.Probabil din dorinta de a vedea viitorul in roz sau din simpatia pe care o poarta actualei clase politice.

Ca multi alti candidati, Pantera Roz a promis ca o sa TRAIM BINE, ca totul va se va schimba in bine, pensiile vor creste, salariile la fel iar Romania va iesi din criza economica mai repede.Acest candidat se anunta a fi o adevarata provocare, un real concurent pentru nea` Base Marinaru, Boc al Mic si compania.

Avem nevoie de semnaturi si de cati mai multi sustinatori, daca doriti sa sustineti PANTERA ROZ preluati aceasta leapsa.

One Reply to “Bulaaaaan da`eu cu cine votez?”

  1. Ginake says:

    Eu nu votez ! Nu voi vota niciodat? ptr c? nu am pe cine ! Iar dac? totu?i consider c? ceva este în neregul?, voi merge ?i îmi voi anula votul. 🙂
    Apropo, ai un premiu de ridicat de pe blogul meu 😀
    .-= Ginake´s last blog ..Premiu pe blog =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.