Azi am realizat un lucru important

Blogosfera

Written by:

Navigand pe internet, din blog in blog, citind articole, comentarii am realizat ca blogosfera mo atins la suflet mai mult decat credeam. Toata treaba asta cu online-ul mo palit la corazon. Zau de nu…

De cand am inceput sa deschid ochii in format 2.0 au inceput prieteniile. Am cunoscut o mare de oameni si tot atatea personalitati, oameni cu care am apucat sa povestesc si oameni cu care, si  acum, imi doresc sa interactionez.

Mi-am dat seama ca toate evenimentele OnOff marca TVdece, #CanyonSportMeet, Cupa Liceelor, Cupa Presei m-au ajutat foarte mult. M-au facut sa privesc blogging-ul cu alti ochi. Acum pentru mine blogging-ul nu mai e doar o modalitate de a-mi spune off-ul ci o modalitate de a cunoaste cat mai multe persoane, de a interactiona, de a-mi face prieteni.

Ca sa ajung la aceasta concluzie nu mi-a trebuit decat un click. Un mai  mare in ale internetului   tip a postat un articol mai mult decat sfidator. Nu o sa dau nume, link sau alte cele pentru ca nu merita sa ma cobor la nivelul lui.

Articolul leza un blogger pe care eu il respect foarte mult si care sa fiu sincer reprezinta un model pentru mine si probabil pentru multi altii. Poate toata treaba asta e subiectiva, dar nu cred. Cu fiecare rand citit din acel articol ma enervam mai tare. Imi dadeam seama cat de mult conteaza sa iesi din camera ta, din dashboard-ul blogului tau si sa te intalnesti cu persoanele despre care vrei sa scrii.

Omu nostru s-a apucat si a scris, ca x asa, ca x asa, dar el saracu habar nu avea ca toate cele scrise de el sunt niste prostii.Nu stia absolut nimic despre persoana in cauza dar asta nu l-a impedicat sa ii dedice acestuia un articol.Problema e ca tipul se crede un blogger extraordinar de bun, probabil e `al mai bun, campion pe sate sau mai stiu eu pe unde.

Poi nenea bloggerule, maestre, daca tot esti atat de bun, tu nu verifici informatia inainte sa o postezi ? Nu de alta, da “te citeste fanii” si ii induci in eroare.

Citind randurile respective cuvintele aruncate de acest individ parca ma loveau pe mine. Parca articolul era scris si dedicat mie. Probabil eu, in acel moment m-am enervat mai tare decat bloggerul aflat in cauza.

Ciudat, nu ? Ei, de asta va spun ca mo palit bine de tot.

3 Replies to “Azi am realizat un lucru important”

  1. Petre says:

    Nu stiu cat de bine te-o palit la corazon dar asta demonstreaza ca ai verticalitate si nu ramai indiferent la nedreptati. Bravo.

  2. Intradevar e o diferenta intre parerea pe care poti sa ti-o faci cunoscand o persoana online, sau real. Probabil ca acel tip a scris ce a scris doar pentru ca asa il vedea el pe celalalt din ceea ce el citise pe internet. Insa oamenii se cunosc cu adevarat face to face, iar uneori ajungi sa mananci un sac de sare impreuna si sa iti dai seama ca nu il cunosti deloc pe cel de langa tine. Ce mi se pare mie interesant e ca oamenii astia chiar nu au despre ce sa scrie decat despre ce fac altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.