Avada – Cea mai bine vanduta thema pe ThemeForest

WordPress

Written by:

Dupa cum spune si titlul Avada a reusit sa sparga topurile de pe ThemeForest. Cea mai bine vanduta thema, cea mai populara thema si thema care s-a vandut cel mai bine intr-un timp destul de scurt.

La acest moment Avada areย 168,331 vanzari, fiecare vanzare fiind la pretul de 59 dolari. Calculele puteti sa le faceti si voi.

Ce o face atat de speciala?

1. Page builder-ul

Un tool extrem de popular in zilele noastre. Cu ajutorul acestuia poti transforma, modifica si ajusta layout-ul final dupa bunul plac. Astfel site-ul tau nu va arata la fel cu alte site-uri care folosesc aceasta thema.

2. Optiunile de customizare

Nu exista o limita la ce ai putea sa faci! cel putin asa sustin creatorii ei.

3. Responsive

Probabil un must in zilele noastre si unul din punctele forte ale themei. Se detaseaza cu mult fata de alte theme care se proclama a fi responsive, dar in momentul in care intri de pe un device gasesti o sumedenie de probleme. In cazul ei, eu n-am gasit nimic gresit implementat.

4. Suportul si development-ul

Chiar daca l-am lasat la final e unul dintre cele mai importante puncte, daca nu cel mai important. Daca ai decis sa cheltui 59 de dolari pe o thema,ย  ar trebui sa beneficiezi si de ajutor in configurarea si instalarea ei.

Una peste alta, cea mai buna, cea mai vanduta, cea mai cea : Avada!

13 Replies to “Avada – Cea mai bine vanduta thema pe ThemeForest”

 1. Petre says:

  Conform proverbului “La pomul laudat sa nu te duci cu sacul” trebuie sa cam sti exact ce-ti doresti pentru ca altfel o cumperi (asa cum am facut si eu) si apoi regreti ca ai dat banii.
  Nu spun ca tema nu e buna dar e mult prea mult fata de ce are nevoie un mic blogger. Datorita complexitatii ei nu printre temele care se incarca repede …

  • Rosca Bogdan says:

   eu am avut placerea sa lucrez cu Avada la un proiect. Mi se pare ca se misca destul de bine in comparatie cu alte theme de acest gen. Daca te pot ajuta cu ceva ๐Ÿ™‚ oricand.

 2. DO&DO says:

  WordPress este un script puternic, care stie sa faca cam tot ce iti trece prin cap, Iar dupa cate observ tema este chiar buna, arata foarte bine.
  Chiar nu stiam de ea, Acum petre o tema nu o poti cumpara si doar sa o instalezi si asta este, ii poti aduce mici chiar si mari modificari in functie de nevoile tale, Avanda chiar mi se pare o tema buna ce poate fi usor adaptata.

 3. Am dat un ochi la repezeala peste ea, foarte buna tema dar la prima vedere nu are galerii foto si video dedicate. Este multipurpose si nu prea, neavand galeriile respective. Ca un exemplu, tema asta, AKU, este similara si are galeriile foto si video.

 4. Femeia Chic says:

  Pentru mine este foarte interesant aspectul cu Page builder-ul. Isi meita banii (59$) sau e mai ok sa folosesti o alta tema cu pluginul Page builder by SiteOrigin? La acest plugin ma tot uit in ultima vreme si vreu sa-l incerc.

 5. Eu am folosti tema si functioneaza bine
  Nu stiu cum au atatea vanzari pentru ca sunt multe alte teme cu o gramada de alte functionalitati in plus fata de asta

 6. HD Wallpapers says:

  Efect de “turma” cred eu si un pic de promovare.

 7. Marius says:

  Caut momentan o tema pentru un site de prezentare, arata foarte bine si vad ca se comporta frumos pe mobile. Din pacate vad ca ofera suport doar 6 luni, mai departe trebuie sa cumperi pachete de suport.

 8. cosmin says:

  Foarte frumoasa tema.

 9. Marius says:

  Atat de grava e vanzarea de teme? Nu m-as fi gandit niciodata, mai ales ca sunt o sumedenie de teme disponibile gratuit…

 10. topografie si cadastru says:

  Marius are dreptate, chiar poti gasi si teme gratuite care sa iti fie la fel de eficiente ca si Avada.

 11. Avada este o tema foarte buna si care poate fi optimizata atat din punct de vedere SEO, cat si din punct de vedere al vitezei de incarcare. ๐Ÿ™‚

 12. Dorin says:

  foarte buna tema, simpla si usor de utilizat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.