Anul 2012 pentru piata de piese auto opel

Internet

Written by:

In Romania in ultimii 5 ani s-au schimbat foarte multe cu privire la cantitatea de vanzari piese auto opel ,preponderent cea de piese noi aftermarket si cele din dezmembrari.
Masinile care ies din fabrica sunt formate cam in procentaj de 60-70% din piese aftermarket si restul originale, insumand in total peste 22000 de componente grupate sub foarte multe branduri de piese auto.
Piata din anul 2012 in Romania va cunoaste o crestere in randul pieselor din dezmembrari si a celor aftermarket, datorita lipsei banilor si a scaderii vanzarilor de autoturisme noi.

*Advertorial

6 Replies to “Anul 2012 pentru piata de piese auto opel”

 1. Laurentiu says:

  Cert este ca o sa fim nevoiti tot mai mult sa apelam la piesele second hand si firmele de dezmembrari…economie vrem cu totii sa facem, iar cateva sute de lei poti economisii renuntand la piesele noi si apeland la asa ceva.

 2. alex says:

  total deacord cu Laurentiu! De cele mai multe ori economisesti bani cumparand piese de la dezmembrari care se dovedesc a fi si mai bune decat cele noi deoarece sunt originale.

 3. andreyk26 says:

  nu stiu ce sa zic in legatura cu piesele de la dezmembrari,adica as lua de la dezmembrari piese dar nu piese foarte importante ci doar ornamente,oglinzi,spoiler etc nu as cumpara piese importante pentru motor sau alte piese vitale masinii pentru ca nu stiu cat ma vor mai tine si cat de uzate au fost inainte asa ca prefer sa cumpar piese noi.

 4. Stefan says:

  Piesele de la dezmembrari deseori sunt bune, pentru ca majoritatea sunt de la accidente, iar unele nu sunt afectate deloc, dar, daca nu vrei sa ai nici o problema, alege una noua.

 5. Mihai says:

  Piesele aftermarket au calitate foarte buna.Nu exista piese originale, ci doar ambalaj cu sigla producatorului.De exemplu BMW nu are 100de fabrici in care sa produca piese.El face contract cu producatori aftermarket care le pune la dispozitie piesele.Asa ca mitul pieselor originale…nu mai tine.Referitor la piesele din dezmembrari…nu stiu cine vrea sa cumpere asa ceva.Cine se carpeste,mai mult se rupe.Din cauza asta s-au inmultit parcurile de dezmembrari ca ciupercile dupa noapte.Din dezmembrari nu se merita sa iei decat elemente de caroserie,insa tot ce tine de articulatii,electrica,mecanica…. in nici un caz

 6. Florin says:

  Eu prefer pieselenoi. Am mai multa siguranta ca vor fi ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.