Egal Neasteptat !

On 06/09/2009 by roscabgdn

franta-romaniaDupa cum decurgea meciul credeam ca o sa pierdem cu vreo 3,4 – 0.Henry n-avea nici o treaba la noi in careu, dribla tot ce prindea…dar pana la urma a iesit bine.

Un egal nemeritat dupa parerea mea.Cum sa joci fotbal contra Frantei cu Mara ? cu Roman ? sau cu Surdu ?   care la un meci de o asemenea importanta incearca calcaie si alte artificii pe care nu le stapaneste.De ce nu i-a convocat pe B?nel ? pe Marius Niculae ? pe Florin Costea ? Sper sa nu ajungem iar in era lui Piti si cu Razvan pe banca.Sa inceapa si Lucescu Jr. sa isi cheme la nationala jucatorii preferati, finii si alte neamuri.

Riscul : Ce a patit Piturca de doua ori la nationala :P OUT

Acuma asta e “astia suntem si cu astia de filam”.

Se putea si mai rau,totusi egal in Franta e un rezultat foarte mare avand in vedere loturile celor doua echipe.Speram ca meciul urmator o sa fie mai bine si o sa apara si rezultatele pe merit.

Alte postari

 • Despre partenerii mei…
  Despre partenerii mei…

  De ceva vreme mi-am tot propus sa verific lista de site-uri cu care am link exchange sa vad cati au pastrat linkul la ei pe site.

 • Dupa ani si ani…
  Dupa ani si ani…

  Am citit acum vreo o saptamana pe blogul lui Lavinnia un articol legat de viata reala vs. viata online. Ei bine, dupa cum ati citit pe blog, saptamana aceasta am fost la Brasov. Cand am ajuns ma tot gandeam daca nu stiu pe nimeni, sa ne intalnim, sa ies si eu seara prin stanga prin […]

 • Google Maps va prezinta vremea
  Google Maps va prezinta vremea

  Google a integrat serviciile celor de la weather.com in Google Maps. Daca iti planifici vacanta la cateva sute de kilometri distanta acum poti sa te uiti pe google maps si sa vezi cum e vremea p-acolo. Misto nu ?

Recomand

pastebin, lipeste si copiaza, copiaza, lipeste

One Response to “Egal Neasteptat !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>