Egal Neasteptat !

On 06/09/2009 by roscabgdn

franta-romaniaDupa cum decurgea meciul credeam ca o sa pierdem cu vreo 3,4 – 0.Henry n-avea nici o treaba la noi in careu, dribla tot ce prindea…dar pana la urma a iesit bine.

Un egal nemeritat dupa parerea mea.Cum sa joci fotbal contra Frantei cu Mara ? cu Roman ? sau cu Surdu ?   care la un meci de o asemenea importanta incearca calcaie si alte artificii pe care nu le stapaneste.De ce nu i-a convocat pe B?nel ? pe Marius Niculae ? pe Florin Costea ? Sper sa nu ajungem iar in era lui Piti si cu Razvan pe banca.Sa inceapa si Lucescu Jr. sa isi cheme la nationala jucatorii preferati, finii si alte neamuri.

Riscul : Ce a patit Piturca de doua ori la nationala :P OUT

Acuma asta e “astia suntem si cu astia de filam”.

Se putea si mai rau,totusi egal in Franta e un rezultat foarte mare avand in vedere loturile celor doua echipe.Speram ca meciul urmator o sa fie mai bine si o sa apara si rezultatele pe merit.

Alte postari

 • Noi nu iubim cainii vagabonzi !
  Noi nu iubim cainii vagabonzi !

  Noi nu iubim cainii vagabonzi !

 • Ce faci fraiere, vrei scandal, vrei sa ne…
  Ce faci fraiere, vrei scandal, vrei sa ne…

  Cateodata, navigand pe internet dai de fel si fel de bloguri. Chiar daca subiectul pe care il cautai nu se regaseste in cele scrise acolo, ramai blocat pe articolul respectiv si-l citesti.

 • Histoire d’amour – Cap II – I
  Histoire d’amour – Cap II – I

  Camera iti aduce aminte de un adolescent. Patul nefacut; peretii plin de poze si articole rupte din reviste; dulapul pe jumatate gol; haine pe podea; un birou incarcat de carti, caiete si lucrusoare aparent nefolositoare: lumanari, farduri aruncate pe ici, pe colo, piepteni, casti, cd-uri, genti, un laptop prafuit. Intr-un colt de camera, ea sta,imbracata […]

Recomand

radioplay romania, radio online, muzica buna

One Response to “Egal Neasteptat !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>