Campionatul national de gimnastica

On 04/09/2011 by roscabgdn

Cum va spuneam intr-un articol precendent, in scurta vizita la bunici am avut norocul, prilejul si deosebita placere sa  merg la Campionatul National de Gimnastica.

Locul :  Sala polivalenta “Nadia Comaneci” din Onesti

Niciodata nu am fost la un asemenea campionat. Am baut kilometri sa vad Steaua, Dinamo, Rapid, Urziceni, Bacau si alte echipe de Liga 1 dar la gimnastica nu am fost niciodata. Mi s-a parut senzational.

Cea mai grea proba din perspectiva mea, a privitorului a fost barna. Cand le vedeam ca se dau peste cap pe barna imi puneam mainile-n cap sau inchideam ochii. Mi le imaginam cum isi rup o mana sau un picior. Serios.Din fericire am rasuflat usurat de fiecare data.

Spectacol garantat, sala foarte calduroasa, primitoare si extraordinar de frumoasa. Ma bucur ca avem si sali de acest gen in tara. Consider ca ar trebui vorbit mult mai mult despre aceste sporturi.

Chiar daca imi place fotbalul foarte mult, gimnastica nu se bucura de expunere, cu exceptia olimpiadelor cand mai castigam medalii. Pacat.

Am avut ocazia sa ii vad live pe Marius Urzica, Catalina Ponor, Octavian Belu, Sandra Izbasa si Marian Dragulescu.

Nu o mai lungesc cu vorba si va las sa aruncati un ochi pe pagina de facebook sa vedeti si voi cum arata sala.

 

Alte postari

 • CFR prinde viteza…
  CFR prinde viteza…

  Chiar daca cei de la Caile Ferate Romane au schimbat numele trenurilor (regio, inter regio si nu mai stiu cum), echipa CFR nu a schimbat nimic. Vechile transferuri continua sa confirme in Gruia.

 • Despre partenerii mei…
  Despre partenerii mei…

  De ceva vreme mi-am tot propus sa verific lista de site-uri cu care am link exchange sa vad cati au pastrat linkul la ei pe site.

 • Cand iti cauti de munca…
  Cand iti cauti de munca…

  Cand vine vorba de locuri de munca e putin mai dificil. Tot omu cauta pe net, depune CV-uri pe unde poate, se mai uita prin stanga prin dreapta, daca nu-i fulltime, macar un part time si tot ii bine.

Recomand

radioplay romania, radio online, muzica buna

4 Responses to “Campionatul national de gimnastica”

 • Ce fain arata sala. Am fost o singura data la un concurs de gimnastica, in Bucuresti, insa sala arata si cred ac in arata ingrozitor!

 • Ce imi place la acest sport e faptul ca cei care il practica fac acest lucru doar din pasiune, fara sa fie nevoie sa faca transferuri si tot ce mai e specific “sportului rege”.

 • sala e terminata de curand, dupa vreo 10 ani (poate si mai mult) :))

 • Am aflat si eu de la matusa mea ca sala a fost inaugurata de curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>