Daca nu existam, era musai sa fim inventati !

On 06/01/2012 by roscabgdn

Am vazut multe, in viata reala, la televizor, pe youtube, ne-am facut de cacao prin lume cu National Arena, cu Basescu si cu freza lui dar asa ceva n-am mai auzit : sa dezamorsezi bombe cu ajutorul prezervativelor !

O unitate SRI din Bucuresti a achizitionat de curand cateva zeci de prezervative, purtatorul de cuvant al institutiei, Marius Bercaru, precizand ca acestea vor fi folosite pentru “trageri in dispozitive explozive improvizate”. [ sursa protv.ro ]

Mno, ce ziceti, is astia normali sau nu-s. Eu, din clasa VII-a am invatat ca prezervativele is facute pentru a te proteja de boli nu de bombe ! Se pare ca baietii nostri de la S.R.I. au gasit o alta intrebuintare. Nu degeaba se spune ca romanu-i inventiv.

Va las sa ascultati ce zice Unguru Bulan despre toata treaba asta :

Alte postari

 • Hibe vs Google +
  Hibe vs Google +

  Va prezentam acum doua zile intr-un articol o noua retea de socializare, Hibe. Va spuneam ca mi se pare ca seamana cu Google +.

 • Dofollow si problemele de dupa
  Dofollow si problemele de dupa

  Dupa cum bine stiti, acum cateva zile am facut acest blog Dofollow din dorinta de a va multumi pentru faptul ca va pierdeti 2, 3 minute din viata citind ce scriu eu p`acilea. Va multumesc inca o data pentru suportul pe care mi-l oferiti si sper sa ma cititi si de acum inainte.

 • O ooo am comis-o din nou by #MediaticCJ
  O ooo am comis-o din nou by #MediaticCJ

  Oameni buni cu Mediatic pe suflet (ca asa era tricoul imprimat cu sigla Mediatic in partea stanga) va spun ca mi-o fost dor sa joc un fotbal cum am jucat azi. Am luptat, am transpirat, ne-am rupt fasu si am castigat. Pe aceasta cale tin sa-i multumesc lui Cucu pentru stiueucemedicamentoavutacolo.

Recomand

7 Responses to “Daca nu existam, era musai sa fim inventati !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>