Crosul BT, o idee faina

On 02/04/2011 by roscabgdn

Chiar daca in ultima vreme nu prea am facut sport, doar cat am mai iesit bu baietii la un fotbal sunt clar pro “miscare”. Tot timpu mi-a placut sa alerg, sa merg la fotbal, la baschet, sa ma misc in general. Acum au trecut anii si am imbatranit, am facut burta (unii zic ca-i de la bere), nu te mai lasa tigarile, te lasa picoarele, stiti prea bine cum e.

Oricum nu despre asta vroiam sa va povestesc. Eu vroiam eu sa va spun ca Banca Transilvania organizeaza Crosul BT, o initiativa foarte buna in acest sens si un gest caritabil in acelasi timp.

Crosul Banca Transilvania se afla la editia a IX-a si este unul din probele Maratonului International Cluj-Napoca, fiind sustinut de Runners Club si Respect Media. Cu ce este mai special acest cros?  Faptul ca BT, pentru fiecare participant, va dona Fundatiei Clujul Are Suflet câte 5 euro pentru mine reprezinta un lucru mare si demn de lauda, asta il face mai special.

Asa ca oameni buni, cu burta, fara burta, fumatori, nefumatori, beutori, nebeutori, sprinteri, fotbalisti, tenismeni aruncatori cu privirea, ridicatori de halbe si alte natii de sportivi  de performanta va rog veniti in numar cat mai mare la Crosul Bancii Transivania. Nu-i musai sa terminati cursa, domne feri, nimeni nu va poate obliga. Va puteti opri pe drum la bere daca asta vreti, ideea ii sa-i ajutam pe cei mai putin instariti.

Si acum spre final sa fim mai seriosi ca totusi treaba-i pe cat se poate de serioasa, daca vreti sa participati  mai multe detalii puteti afla de aici.

P.S. : chiar daca te gandesti ca o sa-ti ia o viata sa parcurgi 6km, gandeste-te ca timpul trece repede cand te distrezi ;) in plus ai facut un om sa zambeasca.

Alte postari

 • Am fost la vrajitoare
  Am fost la vrajitoare

  Chiar daca mi se pare cea mai mare prostie posibila de la castigarea alegerilor de catre superBase pana in ziua de azi, mi-am luat inima in dinti si am zis ca merg. Sa vad si eu cum e, ca deh, nu o sa mor prost.

 • Romania… TREZESTE-TE!!!
  Romania… TREZESTE-TE!!!

  Romania… TREZESTE-TE!!! – protest Iulius Mall Cluj

 • Race Weekend – Cluj Napoca
  Race Weekend – Cluj Napoca

  Race Weekend – Cluj Napoca un eveniment dedicat celor ce indragesc masinile si caii putere.Cu siguranta am sa merg si eu, sunt foarte curios de indemanarea soferilor.Pe forumul TimeSquad puteti afla mai multe detalii legate de concurs ( participantii, actele necesare pentru inscriere si multe altele ) .Harta traseului o puteti viziona aici iar videoclipul […]

Recomand

servere radio, severe vps, gazduire vps

One Response to “Crosul BT, o idee faina”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>