Browse By

6 thoughts on “30 de ani de PACMAN”

 1. Gabriel says:

  Acest joc imi aminteste de ziua in care impreuna cu tata si cu fratele meu am mers la piata sa cumparam si noi ca toti vecinii un “joc pe televizor”… Bun inceput. Au urmat cateva nopti pierdute jucand Mario si incercand sa il terminam. Dar prima caseta pe care am avuto si primul joc pe care l-am jucat a fost Pac-Man.

 2. roscabgdn says:

  @Gabriel : ce vremuri….

 3. Gabriel says:

  Yep, frumoase vremuri.. Ne strageam toti vecinii acasa la unu si jucam tot felu de jocuri. Ne imprumutam casete cu jocuri.. Disperam cand se jucau ai mei Dr.Mario si eu nu ma puteam juca… Orcum nu petreceam chiar toata ziua cu jocurile. Umblam mult pe dealuri in verde sa prajim slanina, eram angajat la electrica si reparam curentul (spargand peretii casei cu surubetnita) impreuna cu prietenii din vecini , si multe altele. Chiar mi-e dor de vremurile de atunci si mi-e ciuda cand vad copii de 12-13 ani stand si jucand Counter Strike , World of Warcraft , si altele pe calculator in loc sa mearga afara. vremurile se tot schimba si apar tot alte jocuri 😀 . In rest… La multi ani pac-man :))

 4. Pingback: Scurte de Sâmb?t? 5 | Mitzocul Blog
 5. Trackback: Scurte de Sâmb?t? 5 | Mitzocul Blog
 6. CREMSNIT says:

  Google a folosit un javascript pentru acest joc, securizat si optimizat. Pac pac va ramane pentru totdeauna in mintea celor care l-au jucat. Imi pare rau pentru copii din ziua de astazi care se dau cu capul de pereti.
  .-= CREMSNIT´s last blog ..Imaginea zilei =-.

 7. roscabgdn says:

  @CREMSNIT : da e un joc legendar. Pacat de ei…. asta e…nu stiu ce au de pierdut;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *