December, 2012 Archive

Personale

Pariu cu mine

Dupa cum v-am spus mi-am luat un destktop. Un desktop la care visam de ceva vreme. Ca orice investitie pe care o faci, cel putin eu la asta m-am gandit cand l-am cumparat, e in cat timp o sa o scot.

Read More

Internet

StereoMood – end of the world playlist

La munca, imi pun castile si sa nu stau sa caut piese pe net pun stereomood. Schimb moodurile din cand in cand si piesele merg. Acum, cu nebunia cu sfarsitul lumii am vazut ca au playlist cu ?end of the world.

Read More

Uncategorized

Prosti e prosti…

Pe sistemul prosti e prosti, semintzele acelas gust are, va prezint oameni care vor duce Romania departe. Va multumim ca egzistatzi.

Read More

Personale

A venit mosu mai repede decat credeam

Anul asta am reusit sa-mi fac/primesc un cadou pe care il asteptam de mult si pe care mi l-am dorit de cand am pus mana pe un mouse : un calculator ultra performant.

Read More

Funny

Black LerDay

Cei ce se ocupa de imaginea lui Hrusca s-au gandit sa organizeze Black Lerday. In sfarsit o zi neagra 100% romaneasca.

Read More

Personale

Clientii au al 6-lea simt!

Nu stiu cum si-l dezvolta de unde il primesc, ce fac dar parca toti il au. Cand ti-e lumea mai draga si “crezi” ai finalizat proiectul apare o lista de bug-uri. O rezolvi ca n-ai ce face. Nu trec doua, trei zile, baaang inca o lista.

Read More

BlogosferaEvenimente

Nepoti de Craciun – Editia a-3-a

Anul asta am decis sa ma implic si eu in acest eveniment. Mi se pare o chestie extraordinar de faina. Am mai facut ceva de genul asta in liceu, cand impreuna cu colegii am strans bani si am cumparat cadouri unui centru de zi pentru copiii. Parca ii vad si acum cat erau de bucurosi si de fericiti. Cateodata un zambet smuls unui copil e extraordinar.

Read More

Personale

Desktop wallpaper

Pentru mine wallpaper-ul e o chestie care ar trebui sa te reprezinte.

Read More