November, 2012 Archive

FunnySerialeVideo

Internet

Reclamele pe blogul tau

Reclama e sufletul comertului. Toti o stim. Toti incercam sa castigam bani, sa facem bani din blog. Ei bine, pentru mine deocamdata blogul a insemnat cheltuiala. Nu ma plang, nu am de ce. Mi-a placut ideea, inca-mi place si de acea Costurile nu sunt foarte mari, dar totusi daca as putea scoate cativa bani din […]

Read More

Sport

StiriDeSport.Ro – Cam tot ce mi-am dorit!

Stiridesport.ro se vrea un proiect maret, sper sa ajunga, vorba lui Iovanovici, cel mai bun site de sport din Romania. Imi plac stirile, imi plac editorialele, imi place ca nu e numai sTeoaia, Becali si MM.

Read More

WordPress

Posturi de pe smartphone? [WordPress Error 405]

Acum ca suntem in lumea smartphone-urilor, posesorii de blog vor sa posteze si de pe telefon. Ca sa nu uiti ideile mi se pare o unealta foaarte buna.

Read More

Personale

Am inceput sa lucrez pe magento

De ceva vreme lucrez pe magento. Lucruri nu foaaarte complicate as zice eu, dar pentru un incepator in ale shop-urilor online e destul de mult de munca.

Read More

Funny

Una buna, de e la fotbal

Se stie ca in lumea fotbalului sunt muuuulte glume. Atat de multe incat e greu sa faci o gluma care nu a mai fost facuta pana acum.

Read More

Filme

Au fost verzi, dar nu pe pereti

V-am ramas dator cu postarea de dupa film. Ei bine, ca sa va dezamagesc din primele doua randuri, va spun ca nu l-am vazut. De ce?

Read More

Filme

Si caii sunt verzi pe pereti

Citind articolul scris de Vasile Manu despre acest film am decis sa merg si eu sa-l incerc. Oricum, in ultima vreme numai filme romanesti am vazut la cinema asa ca am zis ca mertia sa-l incerc. Asa ca, incepand cu ora 8 o sa fiu la Cinema Florin Piersic inarmat cu popcorn si suc. Ne […]

Read More