April, 2012 Archive

WordPress

Recuperare parola admin – WordPress

Chiar daca e greu sa recunoastem se intampla si la case mai mari. Printre atatea parole se intampla sa mai uitam unele din ele. In cele ce urmeaza o sa va prezint un mic ghid, care o sa va ajute sa va recuperati parola de administrator a blogului(wordpress). Chiar daca e mai “neortodoxa”, pentru ca […]

Read More

Personale

Chip Kompakt Tehnici de Web Design [recomandare]

Ultima din mica colectie este Chip Kompakt Tehnici de Web Design. Cartea este impartita in patru capitole : HTML5/CSS3, Javascript, Photoshop, Flash. Nu va ganditi ca o sa fiti asi dupa ce terminati de lecturat aceasta carte dar cu siguranta o sa aflati niste lucruri de care nu stiati.

Read More

Evenimente

Cristian Gog are talent!

Votez Cristian Gog la romanii au talent!Azi, dupa cum i-am promis lui Alex, o sa-i raspund la “leapsa” legata de Cristian Gog si participarea lui la Romanii au talent.

Read More

Personale

Oameni buni,ii musai sa mergem la vot…

Aseara am inainte sa adorm am inceput sa butonez telecomanda, in speranta ca o sa gasesc ceva emisiune numa buna sa iau somn. Butonand am dat de zeroTV, am ramas uimit pentru ca eu credeam ca a fost interzis si nu se mai difuzeaza.

Read More

Internet

Anul 2012 pentru piata de piese auto opel

In Romania in ultimii 5 ani s-au schimbat foarte multe cu privire la cantitatea de vanzari piese auto opel ,preponderent cea de piese noi aftermarket si cele din dezmembrari.

Read More

Personale

Vreau la radiooooo

Nu cred ca v-am spus pana acum dar mie tare mi-ar place sa lucrez intr-un radio. N-ar conta unde, kiss, zu, impulse.. oriunde numai sa fie un radio.

Read More

Personale

Ai masina + Esti student = ESTI BAZAT !

Nici nu stiu cum sa numesc adunarea de mai sus : axioma, lema, legea studentilor cu masina ? ideea e ca e general valabila. E mai general valabila decat marul care-ti cade-n cap !

Read More

Personale

Voi, cand ati mancat ultima data nuga?

De obicei asociez unele lucruri cu intamplari din copilarie. De exemplu nuga. Tot timpul cand mergeam cu trenul spre bunica mea, spre mare sau mai stiu eu in ce directii am mai fost, parintii mei erau obligati, adicaaa O-BLI-GATI sa-mi cumpere nuga de la tanti care venea cu punga prin tren.

Read More