March, 2012 Archive

Internet

Daca nu pe tv, atunci pe mail!

Am primit ieri un mail de la “horatiu”. Nu stiu cine e acest horatiu dar pot sa va spun ca-i place politica si cred ca el e baiatul care si l-a tatuat pe bocterul de la zero TV (DD). Omu zice ca nu-i platit si ca nu face campanie si cate alte cele. Mie-mi spui. […]

Read More

Portia de rasSport

Poate CFR-istii sunt francmasoni!

Mie unu mi-o ajuns cu conspiratiile, ca CFR castiga cu arbitrii ca hau, ca bau. Ei, cu arbitrii? Niciodata! Cum sa castige CFR cu arbitrii ? Au cel mai bun lot, cel mai bun antrenor, cea mai buna conducere… sunt echipa CEA MAI BUNA si punct!

Read More

Personale

Bolunzesc daca mai aud de silicoane…

Cu siguranta NU ma intereseaza sa aud la televizor sau la radio despre nu stiu cine ca vrea sa-si puna silicoane, ca Nicoleta Luciu si-a pus silicoane sau ca pe doamna pisi de la Clejani (nu stiu cum o cheama) nu o lasa tacsu` sa-si puna.

Read More

Sport

Ca-n `89

Mai tineti minte meciurile din 89 ? Eu nu le-am prins. Tatal meu mi-a povestit ca toata galeria striga aceleasi lucruri un sezon! Mno, acuma daca v-ati adus aminte… va dau un spoiler : chefere ! Ei scandeaza un sezon intreg: CheeeeFeeeeReeee Victorieeeee! De trei sezoane aud aceleasi scandari. De cand is student la Cluj […]

Read More

FunnyPortia de ras

Daca iubesti esti nebun!

E adevarat, testat, scris negru pe alb! UN OM SANATOS PSIHIC NU POATE IUBI MAI MULT DE 2 ANI !

Read More

Internet

Se mai prosteste si facebook-ul

Nu cred ca are rost sa va spun ce este, cata lume se joaca sau foloseste aplicatiile Facebook. Mai mult ca sigur sunteti destul de multi care stiti mai bine decat mine cu ce se mananca toate astea. Eu nu prea ma joc, nu prea folosesc aplicatiile de pe fb, am jucat FarmVille cand a […]

Read More

Personale

Am agenda!

Nu stiu altii cum au fost dar eu cand am fost mic i-am facut la mama praf toate agendele posibile. Nu cred ca ratam una pe care sa nu fircalesc acolo macar doua trei hieroglife.

Read More

Personale

Primul job!

Primul interviu, primul job. Se pare ca am fost printre cei norocosi, printre cei care dupa primul interviu la care au participat au fost si angajati. Va dati seama ca sunt foarte entuziasmat si abia astept prima zi de munca.

Read More

Sport

CFR prinde viteza…

Chiar daca cei de la Caile Ferate Romane au schimbat numele trenurilor (regio, inter regio si nu mai stiu cum), echipa CFR nu a schimbat nimic. Vechile transferuri continua sa confirme in Gruia.

Read More

Personale

Primul !

Azi 01.03.2012 e o zi istorica pentru mine: Primul interviu.

Read More