September, 2011 Archive

Blogosfera

Inca o intrebare sau doua

Dupa cum vedeti in ultima vreme sunt cam curios. Stiu povestea : curiosii mor repede daaar decat sa mor de curiozitate mai bine mor satisfacut ca am aflat raspunsul.

Read More

Blogosfera

Cat de mult te intereseaza cand iti acceseaza vizitatorii blogul ?

Citeam acum ceva timp un articol despre cand ar trebui sa publici articolele pe care le consideri foarte importante.

Read More

Sport

Vreti arbitrii buni ?

Acum ca tot e plin ecranul de braking news cu Avram arestat, cu DNA-ul cu Mititelu si compania mi-am adus aminte de un lucru care m-a surprins.

Read More

Internet

N-am uitat de usbstore

Au trecut 2 zile de cand am primit coletul de la USBStore si nu am scris pe blog. Nu am uitat! Am fost plecat din localitate ( la Sarbatoarea castanelor ca tot omul de rand din maramures) si nu am avut timp.

Read More

Personale

Sa va zic ce am patit cu Radio Zu

Vineri, stateam la calculator si scriam articolul despre cainele meu si ascultam Radio Zu. Aveau ei un concurs impreuna cu Profi la care castigai un iPad 2.

Read More

PersonaleUncategorized

Una buna cu si despre cainele meu

Ieri am iesit cu al meu catel la plimbare. L-am legat frumos si l-am scos la agatat. Nu va puteti da seama cata bucurie a fost pe el cand a inceput sa alerge pe toata strada. Am acoperit fiecare centimetru patrat al acesteia pentru ca el vroia sa miroase tot, sa se familiarizeze cu situatia.

Read More

Personale

Cand eram tanar fecior

Am primit o leapsa de la Lavinnia pe care o sa o onorez cu placere. Aceasta consta in publicarea unor poze din tinerete.

Read More

InfographicsSocial Media

In cine ai incredere : Facebook,Google+ sau Hibe? [INFOGRAPHIC]

V-am prezentat intr-un articol proiectul Hibe si intr-un alt articol asemanarile dintre Hibe si Google +. Acum, a venit randul sa facem o comparatie intre Goolge+, Hibe si Facebook privind social privacy.

Read More

Blogosfera

Ajutati-ma sa inteleg

Ziceam intr-un post anterior ca voi modifica numele acelora care nu posteaza sub nume decente, sub un nume real.

Read More

Internet

Chiar atat de greu sa fie ?

In ultima vreme aud tot mai multa lume spunand ca examenul pentru scoala de soferi este extrem de greu. Dar totusi, sa fie atat de greu ?

Read More

Personale

Rosca Bogdan Blog, acum pe micile ecrane

Multumesc familiei, prietenilor, fanilor de pe facebook si followersilor de pe twitter pentru sustinere si suport. De asemenea ii multumesc frumos lui Blogatu pentru ca mi-a oferit sansa sa apar la televizor.

Read More

Uncategorized

Olimpia Cluj Napoca in Champions League

Clujul respira aer de Champions League. Nu este vorba despre CFR sau U ci despre echipa de fotbal feminin Olimpia Cluj Napoca. Performanta fetelor merita laudata si sustinuta. Este pentru prima data in istoria fotbalului romanesc cand o echpa depaseste faza grupelor. Nici macar echipele din Liga 1 nu se pot mandri cu asa ceva. Totusi […]

Read More

Evenimente

Let`s Do it #Cluj

Intalnirea din Cluj va avea loc Sambata, 24 septembrie, la Iulius Mall de unde, incepand cu ora 8:00, se va porni la Marea Curatenie Nationala!

Read More

FunnySeriale

How I met your mother si Beercules

Aseara au aparut episoadele 1 si 2 din sezonul 7 al serialului How Imet yout mother. Eu unul chiar am asteptat sa inceapa sezonul.

Read More

Evenimente

Plantam fapte bune

Locuind intr-o zona unde prelucrarea lemnului este singura resursa importanta pot sa va spun cu mana pe inima ca aceasta campanie “Plantam fapte bune in Romania” mi se pare extraordinara.

Read More