August, 2011 Archive

Blogosfera

Optimizare wordpress

Zilele astea mi-am dedicat destul de mult timp cititnd articole despre optimizarea wordpress. Am citit despre : optimizare SEO, optimizarea bazei de date, optimizarea imaginilor si optimizarea pentru retelele de socializare.

Read More

InfographicsSocial Media

Cat de intoxicat esti de virusul Social Media ? [INFOGRAPHIC]

Daca ai devenit primar in peste 40 de locatii in ultima vreme, daca ferma ta pe farmville e cea mai tare, daca ai cheltuiti cea mai pare parte din banii pe care i-ai castigat pe diferite device-uri sau daca incepi sa-ti rozi unghiile la prima eroare pe care o arata facebook-ul sau twitterul inseamna ca ai nevoie de ajutor.

Read More

Portia de ras

Papagalul Kiwi vs laser

Cand oamenii se plictisesc incep sa inventeze tot felu de metode de distractie. Si eu am acasa un perus dar niciodata nu m-am gandit sa-l chinui cu un laser numai de dragul distractiei.

Read More

InfographicsInternet

Tanar vreau mereu sa fiu – versiunea Linux

Pentru cei care inca nu au aflat, luna acesta, pe 25 mai exact Linux a facut 20 de ani

Read More

Infographics

Mamicile 2.0 [INFOGRAPHIC]

S-au dus vremurile in care puteai sa iti mai pacalesti parintii ca mergi la un coleg sa dormi si tu fugi la un chef pentru ca a doua zi cu siguranta o sa apara poze pe facebook, google+, sau tweeturi in care prietenii se lauda cat de bine s-au chefuit.

Read More

Internet

+1 pentru traseele favorite

Ieri Google a integrat butonul +1 in Google Maps. Adaugarea acestuia aduce o imbunatatire considerabila serviciului GMaps.

Read More

Internet

Miniprix pentru cei cu inima buna

Tot ce trebuie sa faci e sa intri pe ve ve ve miniprix.ro pana in 31 august si sa cumperi. Rapid, foaaarte comod si extraordinar de eficient. Dar cum tot ce-i bun se vinde ca painea calda, intrati pe site cat mai este marfa.

Read More

Funny

Am fost la vrajitoare

Chiar daca mi se pare cea mai mare prostie posibila de la castigarea alegerilor de catre superBase pana in ziua de azi, mi-am luat inima in dinti si am zis ca merg. Sa vad si eu cum e, ca deh, nu o sa mor prost.

Read More

BlogosferaEvenimenteSport

Cupa bloggerilor la fotbal editie de Cluj

Dupa cum probabil stiati, in martie am participat la #CanyonSportMeet in Brasov. Nu numai ca am participat la aceasta competitie dar am si castigat-o. [ Va rugam aplauze ]

Read More

InfographicsSocial Media

Facebook vs Goolge [IFOGRAPHIC]

Facebook sau Google a devenit un fel de To be or not to be. Abia astept sa se linisteasca apele, daca asta se va intampla vreodata, intre cei doi giganti.

Read More

Personale

Visez 2.0

Intr-o pauza de bronzat, in ora de “inapoi la pensiune” (ca mie tot programul asta mi-a adus aminte de liceu), am adormit. Eram obosit si m-a furat peisajul. Mai doarme si omul chiar daca e la mare.

Read More

Personale

Piesa de vara

E vara, e mare, muzica la maxim, bere rece si alte treburi. Inspirat fiind de piesa de sezlong a celor de la Radio Zu vreau sa va intreb si eu : care a/au fost piesa/piesele verii pentru voi? Cu siguranta una v-a incantat urechile cel mai mult.

Read More

InfographicsSocial Media

Vrei un job in social media?

Mai nou toata lumea vrea un job in social media. E frumos, munca foaaarte interesanta si salarii pe masura. Oricum ca sa ajungi sa lucrezi in social media trebuie sa te muncesti foarte mult.

Read More

Personale

Honeeeeey, I’m hooooooooome!

Dupa mare, ne-am oprit o saptamana la bunici, in Onesti. Anul acesta mi-am propus sa ma intalnesc cu echipa Web2.Onesti de la #canyonsportmeet. Sper ca am destul timp la dispozitie si ei la fel de mult timp liber sa iesim la o bericica.

Read More

InfographicsSocial Media

Twitter vs Facebook [INFOGRAPHIC]

Batalia dintre wordpress si facebook. Voi pe cine alegeti ? Unde va petreceti cel mai mult timp?

Read More