January, 2011 Archive

BlogosferaPersonale

Daca as fi pentru o zi…

Mi-ar surade ideea si cu siguranta ar fi foarte interesant sa se faca o “campanie” de acest gen. Oricum ca sa poti sa ajungi la “In papucii unui blogger” ar trebui sa meriti acest lucru. Ce trebuie sa faci ? Asta nu pot sa va spun, probabil fiecare blogger si-ar alege “inlocuitorul” pe baza unor criterii foarte bine alese.

Read More

Blogosfera

Toate blogurile sus

Azi a fost dezvelit mult asteptatul panou cu bloggeri care scriu despre Cluj. Ma simt onorat sa ma aflu pe panou alaturi de nume mari din blogosfera clujeana.

Read More

Personale

Omu negru

Mai tineti minte jocul acela din copilarie, Omu negru? Cand ne adunam in cerc (parca) si cantam : “e ora unu omu negru n-a venit, e ora doua omu negru n-a venit” ? ( eu cand eram copil il jucam destul de des)

Read More

Uncategorized

Bloggerii si primaria

Azi am ramas placut surprins cand am citit in reader o postare semnata Blogand : Blogger? Clujean? Suie-te pe panoul Prim?riei! . Care e ideea acestui post ? Bine, acuma voi ca aveti o imaginatie bogata va ganditi ca ne adunam o trupa de bloggeri si mergem sa vandalizam primaria…nici chiar asa.

Read More

Personale

Doar atunci…

Stiu, nu-s perfect si mai mult gresesc decat fac bine, dar asta-s eu… Tot timpu am incercat sa ajut si sa fac lucrurile sa mearga cat mai bine, nu tot timpu mi-a iesit si atunci cand am gresit inevitabil am ranit anumite persoane. In majoritatea cazurilor persoane dragi mie.

Read More

Portia de ras

Mare e gradina domnului….

Chiar daca ne aflam in 2011 si calculatoarele, laptopurile nu mai sunt un secret pentru multi, totusi sunt unii oameni care nu fac diferenta intre un mouse (animal) si un mouse(de calculator).Stiu, nu va vine sa credeti nici mie nu mi-a venit dar e adevarat.

Read More