1 Like = 1 Leu = 1 Zambet

Internet

Written by:

Facebook-ul este mai mult decat o retea de socializare si o metoda de a-ti promova blogul/site-ul/afacerea. Pentru o scoala si o gradinita din apropierea Clujului Facebook-ul a devenit un “Mos Craciun”. Cu ajutorul Facebook-ului acestea pot fi mai bine dotate. Cum ?

1 Like = 1 Leu = 1 Zambet, o campanie organizata de Iulius Mall Cluj Napoca. Fiecare like inseamna 1 leu care va fi donat pentru dotarea gradinitei  si a scolii.

Cu cat sunt mai multe like-uri cu atat mai bine pentru copii din aceasta comuna. Pe pagina de facebook se va afisa din ora in ora cate like-uri s-au strans -> cati bani s-au donat.

Pentru cei care inca nu au dat like mai aveti timp pana sambata la ora 2 noaptea.

P.S. : Ar fi frumos sa ajutam acesti copii !!! Like Like Like  http://www.facebook.com/IuliusMallCJ

Via : Stiridecluj.ro

2 Replies to “1 Like = 1 Leu = 1 Zambet”

  1. […] 1 Like = 1 Leu = 1 Zambet Fri Nov 12, 2010 11:37 am Facebook-ul este mai mult decat o retea de socializare si o metoda de a-ti promova blogul/site-ul/afacerea. Pentru o scoala si o gradinita din apropierea Clujului Facebook-ul a devenit un "Mos Craciun". Cu ajutorul Facebook-ului acestea pot fi mai bine dotate. Cum ? […]

  2. […] Like = 1 Zambet = 1 succes Campania 1 Like = 1 Zambet organizata de IuliusMall Cluj a avut succes. Astfel cu ajutorul nostru s-au stras 4802 lei pentru […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.